אף אחד לא חשב שגרנאדה, שממוקמת בצדק במקום האחרון בטבלה, באמת מסוגלת להוות יריב ראוי לריאל מדריד, על אחת כמה וכמה כשהיא בתקופה כל כך טובה, אך התפוררות כזו, ועוד באצטדיון הביתי נואבו לוס קרמנס, אף אחד לא חזה. הבלאנקוס הביסו הערב 0:4 את גרנאדה במסגרת המחזור ה-46 בלה ליגה. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, הועבר בשידור חי בערוץ ONE, אפיק 50 באיכות HD ב-HOT ,yes וסלקום tv.
המשחק למעשה הוכרע כבר בדקה העשירית, אז החבורה של זינדין זידאן כבר הוליכה 0:2 מצמד של חאמס רודריגס עם שערים בדקות 3 ו-10. מכאן, ואולי גם לפני, ההגנה של המארחת התפרקה לחלוטין וריאל מדריד הגיעה לרחבה בכל פעם שרצתה בכך כמעט ללא כל התנגדות. אלברו מוראטה, שנמצא בכושר נהדר בתקופה האחרונה, כבש בדקה ה-30 והשלים צמד נפלא חמש דקות לאחר מכן. לקראת סיום המחצית לוקאס ואסקס בעט למשקוף ואפילו קאסמירו הספיק להחטיא מול שער ריק, כך שאפשר להגדיר את גרנאדה כברת מזל לאחר מחצית כל כך גרועה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
בדרך לאליפות: ריאל מפרקת את גרנאדה 0:4המחצית השנייה, מנגד, הייתה רגועה הרבה יותר ונדמה שזיזו הורה לחניכיו להוריד את הרגל מהגז על מנת לשמור אנרגיות לקראת ליגת האלופות והמשך הליגה. הבלאנקוס מיעטו לאיים על השאר בחלק הראשון של המחצית השנייה עד לכניסתם של קארים בנזמה בדקה ה-58 ואיסקו שנכנס עשר דקות אחריו. החבורה של טוני אדאמס ניסתה גם כן להחזיר מעט מכבודה האבוד ולכבוש שער מצמק מנסיונות של אדריאן ראמוס והמחליף אוצ’ה אגבו, אך בסופו של דבר שתי הקבוצות לא השכילו לכבוש במחצית השנייה.
מחצית ראשונה
השופט, איגנסיו איגלסיאס, הוציא את המשחק לדרך.
זינאדין זידאן (La Liga)דקה 3, ריאל מדריד עלתה ליתרון 0:1: לוקאס ואסקס פרץ נהדר ובעט כדור חזק שעבר את כולם והתגלגל סמוך לקו השער. חאמס רודריגס היה במקום ודחק את הכדור פנימה.
חאמס מכניע את אוצ'ואה (La Liga)
חאמס רודריגס חוגג (La Liga)דקה 10, ריאל מדריד עלתה ליתרון 0:2: פאביו קונטראו מצא את עצמו לבד סמוך לדגל הקרן והרים כדור מדויק שהגיע היישר לראשו של רודריגס שנגח בעוצמה לשערו של אוצ’ואה האומלל והשלים צמד.
לוקאס ואסקס וחאמס חוגגים (La Liga)
חאמס רודריגס חוגג (La Liga)דקה 17: טוני אדאמס ניסה למנוע תבוסה והחליט לערוך חילוף מפתיע בשלב מוקדם של המשחק. עלי מאלה הקשר ההתקפי יצא ובמקומו נכנס אוצ’ה ההגנתי.
דקה 30, ריאל מדריד עלתה ליתרון 0:3: הצגה של הבלאנקוס. דנילו פרץ מאגף ימין ומסר כדור רוחב למוראטה. החלוץ המחונן, שלא קיבל הרבה הזדמנויות העונה, בעט בעוצמה פנימה וכבש את השלישי.
שחקני ריאל מדריד חוגגים את השער השלישי (La Liga)דקה 35, ריאל מדריד עלתה ליתרון 0:4: גם מוראטה השלים צמד משלו. החלוץ הלוהט פרץ מצד שמאל ומזווית קשה, מול שלושה שחקני הגנה של גראנדה, בעט כדור מתוחכם שהכניע את אוצ’ואה.
שחקני ריאל מדריד חוגגים את הרביעי (La Liga)דקה 42: הבלאנקוס פספסו הזדמנות ענקית לכבוש את החמישי. ואסקס, אחד המצטיינים במשחק, פרץ מצד ימין, עבר שני שחקני הגנה ובעט בעוצמה אך הכדור נעצר במשקוף.
ראמוס וקאזמירו מנסים לעצור את אדריאן ראמוס (La Liga)דקה 45: ואסקס מצא את עצמו מול אוצ’ואה אך המקסיקני הצליח להדוף. קאסמירו השתלט על הריבאונד, אך מול שער ריק בעט ליציע.
אוצ'ה מול ואסקס (La Liga)מחצית שנייה
דקה 45: מאמן גראנדה ערך חילוף הגנתי נוסף במטרה למנוע השפלה גדולה יותר ומכניס את המגן דויד לומבאן במקום הקשר רנה קרהין.
דקה 58: הבלאנקוס הורידו את הרגל מהגז. ואסקס פרץ מאגב ימין ובעט כדור חזק ושטוח לרשת החיצונית.
אדריאן ראמוס (La Liga)דקה 66: אלופת אירופה החלה להתעורר. קאסמירו מסר כדור נהדר לקארים בנזמה, שנכנס כמחליף מספר דקות קודם לכן, אך החלוץ הצרפתי בעט החוצה.
דקה 83: גרנאדה הייתה קרובה לשער מצמק כאשר אדריאן ראמוס ניצל ערבוביה ברחבה ובעט טוב לכיוון השער, אך קיקו קאסייה עצר בקלות.
סרחיו ראמוס נוגח (La Liga)דקה 84: קארים בנזמה בעט כדור מסובב ממצב נוח שעבר סמוך לקורת שערו של אוצ’ואה ויצא החוצה.
דקה 86: המארחת נחושה להשיג שער מצמק כאשר שוב אדריאן ראמוס בועט בעוצמה אך הכדור יוצא החוצה.
מרקו אסנסיו רודף אחרי מרטין הונגלה (מערכת ONE)דקה 90: בנזמה התקדם עם הכדור ללא כל הפרעה ובמקום למסור לחאמס שחיכה לבד מול השוער, הוא בעט כדור חלש שנעצר על ידי אוצ’ואה.
אסנסיו מול עלי מאלה (La Liga)גרנאדה: גיז’רמו אוצ’ואה, דימיטרי פולקייה, מרטין הונגלה, סבריר אינגסון, גסטון סילבה, רנה קרהין (דויד לומבאן, 46), ויקטוריאן אנגבאן, אנדראס פריירה (אנטרנה, 81), איזק קואנקה, עלי מאלה (אוצ’ה אגבו, 17) ואדריאן ראמוס.
ריאל מדריד: קיקו קאסייה, דנילו, פאביו קונטראו, סרחיו ראמוס, נאצ’ו, קאסמירו (איסקו, 69), מתיאו קובאצ’יץ’, חאמס רודריגס, לוקאס ואסקס (מריאנו דיאס, 77), מרקו אסנסיו (קארים בנזמה, 59) ואלברו מוראטה.