תום שקד
|

דרל וויליאמס. היה רמה מעל כולם (אחמד מוררה)
הפועל תל אביב ועירוני נהריה נפגשו הערב (ראשון) באולם תיכונט למשחק הכנה לקראת פתיחת העונה, כאשר האדומים, אשר משורותיהם נעדר רביב לימונד, היו אלה שיצאו עם ידם על העליונה עם 89:95 מרשים.
הרבע הראשון בין הקבוצות עוד היה צמוד, אך ברבע השני האדומים העלו הילוך ובזכות 25 נקודות של דרל וויליאמס, ששיחק רק מחצית אחת, התוצאה עמדה על 42:52 לזכות הפועל ת"א בתום 20 דקות.
 |
ריצ´רד האוול. פתיחה טובה בשורות האדומים (אחמד מוררה) |
|
|
במחצית השנייה הפער כבר עמד על 14 נקודות ורק קאמבק של הסגולים לקראת הסיום הביא לירידת ההפרש לחד ספרתי. בסיום, האדומים רשמו ניצחון נאה, שבוודאי יוסיף להם ביטחון להמשך.
אגב, אלאנדו טאקר מתח את גבו במחצית הראשונה ולא שיחק במחצית השנייה.
קלעו להפועל תל אביב: דרל וויליאמס 25 נקודות, אדריאן בנקס 21, ריצ'רד האוול 16, תומר גינת 15, תמיר בלאט 8, דניאל איידן 7, גיא דותן 3.
קלעו לעירוני נהריה: גילברט בראון ויינסי גייטס 20 נקודות כל אחד, סטו דגלאס 15, מרקוס טיג 14, ניק פאוסט 13, יהונתן שולדבראנד 5, ערן אסנטי 2.
אברהמי: "לא אומר יותר מדי", אלפסי: "לא עמדנו טוב בהגנה"
מאמן הפועל ת"א שרון אברהמי אמר בסיום: "משחק אימון ראשון לא אומר יותר מדי. היה לנו קודם כל חשוב לשתף הרבה שחקנים מהספסל. אני חושב שזה היה טוב לרוץ, אבל רציתי קצת לראות את החמישיות השונות על המגרש ואני מרוצה מזה. הפציעה של טאקר לא רצינית, נתפס לו הגב"
מאמן עירוני נהריה אריק אלפסי סיפר: "המשחק הזה היה טוב בשביל להוריד קצת חלודה. התאמנו שבוע ימים ובאנו לשחק כאן בשביל להריץ חמישיות ולעבוד על הכימיה בין השחקנים. במחצית הראשונה לא עמדנו טוב מבחינה הגנתית. במחצית השנייה שיחקנו קצת יותר טוב, אבל עדיין ישנן הרבה נקודות לשיפור במיוחד מבחינה הגנתית. בפן ההתקפי אני חושב שיש לנו הרבה כלים".
 |
שרון אברהמי. פתח את ההכנה בצורה טובה (אחמד מוררה) |
|
|