מערכת ONE
|

אד דניאל. הזר הראשון של טפירוזר ראשון למאיר טפירו. מכבי אשדוד/באר טובה הודיעה היום (שני) על החתמתו של הפורוורד האמריקאי, אד דניאל (26, 2.01 מ') ששיחק אשתקד בליגה השנייה באיטליה במדי פורטיטודו בולוניה, במדיה העמיד ממוצעים של 14.8 נקודות, 9.7 ריבאונדים ו-2.5 אסיסטים למשחק.
דניאל הוא יליד אלבמה ובוגר אוניברסיטית מורי סטייט. בארבע השנים הראשונות לא הצליח לבלוט, אך בעונה האחרונה שלו באוניברסיטה הוא כבר העמיד ממוצעים של דאבל-דאבל בדמות 13.2 נקודות ו-10 ריבאונדים למשחק, כשממוצע הדקותש לו עמד על פחות מ-30 דקות.
דניאל עזר לקבוצתו האיטלקית להגיע לגמר פלייאוף העלייה, שם היא נוצחה 3:2 על ידי ברשיה. משחק השיא שלו בעונה החולפת היה בניצחון על ורונה עם 31 נקודות, 11 ריבאונדים ומדד 45 שהקנו לו את תואר מצטיין המחזור.
עוד לפני כן, אדם אריאל, ג'ייק כהן ויפתח זיו חתמו בקבוצה של מאיר טפירו ונראה כי הזרוע עוד נטויה.