מערכת ONE
|

דווין סמית´ (איתי כהן)
ב-NBA זאת מסורת של ESPN וגם באירופה רוצים להתחקות אחר הליגה הטובה בעולם. אמנם ב-ESPN מדרגים את כל שחקני ה-NBA, אך באתר האירופי "יורוהופס" החליטו לדרג את 100 שחקני היורוליג הטובים ביותר באירופה, פחות משבוע לפני שהעונה מתחילה.
כוכב מכבי תל אביב והשחקן הוותיק ביותר בסגל של הצהובים, דווין סמית' בן ה-33, נבחר במקום ה-45 ברשימה המכובדת, לאחר שהתפרסמו היום (חמישי) מקומות 41-50. כמו כן, שחקן אחר של הצהובים, מאיק צירבס, נבחר במקום ה-81, בעוד קולטון אייברסון שגם הוא רכש חדש של הצהובים, נבחר במקום ה-91.
בעשרת המקומות שהתפרסמו היום, ניקוס זיזיס מבאמברג הגיע למקום ה-50, כאשר לפניו נמצא גארד צסק"א מוסקבה ארון ג'קסון. דניאל האקט מאולימפיאקוס במקום ה-48, כאשר ג'ייסון גריינג'ר מאנדולו אפס במקום ה-47.
מאט לוג'סקי הגיע מקום אחד אחרי דווין סמית', בעוד כריס סינגלטון מפאנאתינייקוס הקדים את האמריקאי של הצהובים במקום אחד - 44. ג'סטין דנטמון מקום 43, פרו אנטיץ' במקום ה-42 ופאו ריבאס מברצלונה סוגר את הדירוג במקום ה-41.