דובי פיק
|

גוני יזרעאלי. לא קיבל שכר? (יניב גונן)
המצב הכלכלי בהפועל חולון ממשיך להיות בעייתי. היום (שלישי) שיגר ניר אלון, יו"ר ארגון שחקני הכדורסל בישראל, מכתב להנהלת הקבוצה ובו דרש את תשלום השכר המגיע לשחקני הקבוצה.
החובות הם של מיקי דורסמן מהעונה שעברה ועד תאריך 31.8 הכל חל עליו - כלומר כל החוזים החדשים לעונה הקרובה ואלו משנה שעברה. החל מ-31.8 ואילך הם חלים על שלמה אייזיק (עובדים, ספקים, חוזים ממשיכים של גוני יזרעאלי ושלומי הרוש).
"לפי המידע שהועבר אליי משחקני הקבוצה, ההנהלה טרם שילמה לשחקנים את שכר עבודתם על חודשים יוני ויולי 2016", כתב אלון. "הקבוצה נדרשת לשלם לכל אחד מהשחקנים את יתרת החוב בתוך שבעה ימים. אם החוב לא ישולם, נפעל באמצעים החוקיים העומדים לרשותנו".
 |
דן שמיר. גם הצוות המקצועי סובל מהבעיות הכלכליות (יניב גונן) |
|
|
לא רק השחקנים סובלים מהבעיה הכספית במועדון, שחלה גם על הצוות המקצועי. בעקבות כך, אלון לא הסתפק במכתב ששלח ופנה לבקרה התקציבית בדרישה לאשר את פעילותה של הקבוצה לעונה הקרובה בכפוף לתשלום כל החובות.
למרות החובות, הקבוצה כבר השלימה את בניית הסגל לעונה הבאה ורשימת השחקנים שיעמדו לרשותו של המאמן דן שמיר בעונת 2016/17 תיראה כך - אלכס צ'וברביץ', טוני יאנגר, רועי הובר, טל זך, פול דילייני, ג'יימס בל, קאליף ווייאט, דריון אטקינס, גוני יזרעאלי ושלומי הרוש.