רדאד ג'בארה
|

ארז אדלשטיין (רדאד ג`בארה)
מכבי ת"א שבה היום (שישי) ארצה לאחר ההפסד הדרמטי 99:97 למילאנו אמש במדיולאנום פורום באיטליה במסגרת המחזור הראשון ביורוליג לעונת 17\2016. מאמן הקבוצה, ארז אדלשטיין, שהייתה זו עבורו הופעת בכורה כמאמן ראשי במפעל הבכיר ביבשת, התייחס לנקודות התורפה של קבוצתו מזווית ראייתו כפרשן כדורסל.
“היום אני מאמן מכבי ת"א, מי שמכיר את פילוסופיית המשחק שלי או את האג'נדה המקצועית שלי יודע שכמאמן אני יותר קפדן ונוקשה מאשר שישבתי על כסא הפרשן. צריך להבין שפרשנות וטלוויזיה זה בידור, לעומת זאת כשאתה מאמן כדורסל זה תהליך של לבנות מסגרת קבוצתית אז הדרישות יותר נוקשות. אמרתי אתמול הכל. שיחקנו את המשחק בצורה הכי מקצועית שיש".
היכולת הרעה של שחקניו: “אני לא יודע מה זה אומר שהרבה שחקנים לא נראים טוב. בהכנה היו לנו הרבה משחקים טובים והרבה לא טובים. בשני המשחקים הראשונים הרשמיים ההגנה הייתה לא טובה, כשאתה קולע 95 או 97 נקודות במשחק יורוליג בחוץ ולא מנצח זה אומר דרשני. אחוזי הקליעה משתיים ושלוש ועונשין היו מצוינים. יש לנו בעיות בצד השני של המגרש ואני לא מכיר דרך אחרת לפתור אותן חוץ מעבודה קשה, סבלנות, הבנה מה צריך לעשות, לא מכיר דרך אחרת".
 |
גאודלוק, המצטיין שח מכבי במשחק (רדאד ג´בארה) |
|
|
הלו"ז עמוס: "כשאתה רוצה לתקן דברים תוך כדי תנועה בלוח זמנים שכזה עם הכנה שכזו זה קצת קשה, אבל זה מה שצריך לעשות".
השבוע הקרוב במנורה מבטחים: “מתוך 11 המשחקים שהיו לנו עד עכשיו רק אחד היה במנורה מבטחים, רק אחד נגד דרושאפקה קצת מוזר אבל אנחנו רוצים להרגיש בית. אנחנו מצפים שבמוצאי חג במשחק נגד אילת כל הקהל יגיע כדי לתת לנו תמיכה. אנחנו רוצים ביטחון ודחיפה של הקהל, במיוחד שיש לנו בהמשך השבוע משחק מול אחת הקבוצות הגדולות באירופה, ריאל מדריד, שאנחנו אפילו לא חושבים ולא מסתכלים על זה. כולנו מרוכזים במשחק נגד אילת במוצאי החג".