יום שבת, 15.02.2025 שעה 19:40
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל לנוער 24-25
 פלייאוף עליון 
4717-5821מכבי חיפה1
4318-4721מכבי ת"א2
3626-3521עירוני ק"ש3
3535-3821מכבי נתניה4
3033-3421מכבי פ"ת5
3034-2521הפועל רמה"ש6
2933-4021הפועל ת"א7
2727-2521מ.ס. אשדוד8
 פלייאוף תחתון 
3228-2822הפועל ראשל"צ1
3027-2723הפועל חדרה2
2835-3723הפועל פ"ת3
2826-2423בני יהודה4
2740-2623הפועל כפ"ס5
2630-2222הפועל רעננה6
2529-2623הפועל חיפה7
2245-3023הפועל ב"ש8
2236-1823בית"ר טוברוק9
2045-2423בני סכנין10

נתקעו באמצע: 0:0 חלש בין הפועל ת"א לב"ש

משחק חלש בחודורוב הניב תיקו מאכזב. גבאי מב"ש הורחק (90). ניצחון למכבי חיפה 1:3 על סכנין. מכבי ת"א נכנעה 2:1 לק"ש. 2:3 לרעננה על הפועל חיפה

|
מתן כהן עם הכדור (רדאד ג'בארה)
מתן כהן עם הכדור (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב והפועל באר שבע נפגשו היום (שבת) בחודורוב במסגרת המחזור ה-15 בליגת העל לנוער. שתי הקבוצות רצו להשיג ניצחון שיקרב אותם לחלק העליון של הטבלה, אך סיפקו משחק בינוני שנגמר בתוצאה המאכזבת 0:0.

הקבוצה של שמעון ביטון נעצרה אחרי ארבעה ניצחונות רצופים, כשהריצה שלה במעלה הטבלה נעצרה במעט, והיא נותרה במקום השישי בטבלה. מהצד השני הקבוצה של ניסים אביטן רשמה משחק חמישי ברציפות ללא ניצחון, כשהיא לא מצליחה לעקוף את היריבה מת”א, שהקדימה אותה בנקודה לפני פתיחת המשחק, וגם אחריו.

המשחק נפתח בקצב איטי והתנהל בעיקר במרכז המגרש. המארחים, שעלו עם המדים השחורים, עוד ניסו לסכן את השער, אך לא הגיעו למצבים משמעותיים. מנגד, הקבוצה של אביטן התעוררה באיזור הדקה ה-30, כשהחלה להפעיל לחץ כבד על השער של המארחים לקראת סיום המחצית. יכולת מצוינת של דודי אלון, בנוסף לחוסר ריכוז של שחקני התקפת ב”ש, מנעו כיבוש והקבוצות ירדו להפסקה בתיקו מאופס.

המחצית השנייה נפתחה כמו שנגמרה הראשונה עם לחץ באר שבעי על השער של אלון, כשנועם דיעי היה קרוב לכבוש. מהצד השני, ביצע ביטון ארבעה חילופים עם פתיחת החלק השני של המשחק, והמהלך החריג אכן הביא לשינוי. הקבוצה המארחת השתלטה על המשחק והגיעה למספר מצבים טובים, אך עמית קרן הפגין יכולת גבוהה ומנע יתרון תל אביבי. בחלק האחרון של המשחק שתי הקבוצות ירדו אחורה והציגו משחק זהיר, שהוביל לתוצאת הסיום המאכזבת. 0:0 בחודורוב בתום 90 דקות.

המצטיין: עמית קרן

השוער הבאר שבעי שהיה מחוסר עבודה במחצית הראשונה, הפגין מחצית שנייה מצוינת שכללה מספר הצלות גדולות, והיה בעצם החתום העיקרי על התיקו המאופס בסיום.

המאכזב: עמית גבאי

שחקן ההגנה נכנס למשחק בדקה ה-71, כשתרומתו היחידה הייתה שני כרטיסים צהובים ב-20 דקות, שהובילו להרחקה מיותרת בתוספת הזמן, לאחר עבירה שטותית שביצע במרכז המגרש.

הרגע ששינה את המשחק: הצלה מהקו של הגנת הפועל ת”א

מתן כהן מב”ש, התרומם נפלא לכדור גובה ונגח חזק למסגרת, אך הגנת הפועל הרחיקה את הכדור מהקו, ומנעה יתרון לאורחים שיכל לשנות לחלוטין את המשחק לקראת המחצית השנייה.

ביטון: “המצב לא אופטימלי, סיטואציה קשה”. אביטן: “ליבי עם הפועל”

מאמן הפועל ת”א שמעון ביטון נשמע שלם עם התוצאה בסיום: ״לא הפסדנו היום וזה דבר חשוב. אני לא אוהב לתרץ, אבל אני לא ראיתי את השחקנים שלי במהלך כל השבוע, ולכן האימונים שלנו קצת נתקעו. אתמול אימנתי את נערים א׳ ולא את הנוער, כי עד אתמול חשבנו שלא יהיה לנו פה אף שחקן. בינתיים הבעלים והמאמן החדש, אישרו לי שאני ע״י חלוקת דקות יכול להשתמש בכל השחקנים אבל זה לא היה זה. התוצאה בסופו של דבר משקפת היום”.

על המצב בהפועל: ״זה לא המצב האופטימלי, אבל בכל סיטואציה קשה ישנה גם ההזדמנות. בימים כתיקונם לא היינו מוצאים שחמישה שחקנים שלנו מהנוער משחקים בליגת העל, הם קיצרו את התהליך ואני מקווה שהם ייקחו את ההזדמנות בשתי ידיים. אנחנו נסתדר עם נערים א׳, הכל יהיה בסדר״.

על אנאס מחמיד שלא שיחק היום: ״אנאס הוא שחקן מן המניין בקבוצה הבוגרת, הוצע לו חוזה חדש שהוא לא הסכים לחתום עליו, אז הוא לא חלק מהפועל ת״א. קיבלנו ברגע האחרון הוראה מהסוכן שלו ומהעו״ד שהוא לא רשאי לשחק כי הוא לא מבוטח. ביום שלישי הוא יוצא למבחנים בבנפיקה, ונשאר רק לאחל לו בהצלחה, הוא ילד מדהים ושחקן מדהים, מקווה שיצליח״.

שמעון ביטון (רדאד גשמעון ביטון (רדאד ג'בארה)

המאמן הבאר שבעי, ניסים אביטן, נשמע מעט יותר מאוכזב לאחר משחק חמישי ללא ניצחון: ״מה שראית היום זה מה שקורה בכל חמשת המשחקים האחרונים. היינו בכל חמשת המשחקים עדיפים על היריבה, משחקים כדורגל טוב, מגיעים להמון מצבים ופשוט לא מצליחים להכניס את הכדור לשער. זה מתסכל כשאתה מאמן, אבל אני מרוצה ממה שאני רואה, אני רואה את התהליך של ההתקדמות של השחקנים, אנחנו צריכים למצוא את הפתרון איך לתרגם את היתרון שלנו במגרש לשערים וכרגע יש לנו בעיה, אבל עוד יגיע״.

על המצב בהפועל ת״א: ״ליבי עם הפועל ת״א על התקופה הלא נעימה שהיא עוברת כרגע, שיחקתי בהפועל ת״א, זה מועדון יקר וחשוב לכדורגל הישראלי. גם היריבות של הפועל ת״א רוצות שהפועל ת״א תהיה טובה וחזקה, כי זה חשוב לליגה שלנו״.

ניסים אביטן (רדאד גניסים אביטן (רדאד ג'בארה)

מחצית ראשונה

שופט המשחק אביב אמדורסקי, הוציא לדרך את המשחק בחודורוב.

שחקני הפועל תל אביב (רדאד גשחקני הפועל תל אביב (רדאד ג'בארה)
מנחם קורצקי וברק בכר (רדאד גמנחם קורצקי וברק בכר (רדאד ג'בארה)

דקה 4: ניסיון ראשון של המארחים לסכן את השער. מוחמד גוף הרים כדור מצד שמאל לכיוונו של יהונתן לוי, החלוץ שהתמקם במרכז הרחבה, הקדים את הגנת באר שבע, אך נגח גבוה מעל השער.

דקה 19: הזדמנות נוספת לקבוצה של שמעון ביטון. עדן הרשקוביץ, ניצל את השטח שקיבל מההגנה של הדרומיים, פרץ מהאגף הימני אל תוך הרחבה, ובעט כדור שעבר חצי מטר מעל המשקוף של עמית קרן.

קרב על הכדור בחודורוב (רדאד גקרב על הכדור בחודורוב (רדאד ג'בארה)

דקה 31: האורחים סוף סוף סיכנו את השער. אור דדיה פרץ מצד ימין והעביר כדור רוחב מצוין אל איזור רחבת החמש. איתמר שבירו הגיע ראשון לכדור, אך בעט אותו מעט מעל המשקוף של דודי אלון.

יגיל אוחנה מול רועי דיין (רדאד גיגיל אוחנה מול רועי דיין (רדאד ג'בארה)

דקה 38: עוד הזדמנות מצויינת לקבוצה של ניסים אביטן. שוב היה זה דדיה שהרים כדור מצוין, הפעם היה זה דיעי שפגש אותו אך נבלם לקרן. מי שעלה לכדור הקרן היה מתן כהן שנגח חזק, אך לרוע מזלו הכדור הורחק מהקו.

דקה 43: האורחים עושים הכל כדי לרדת למחצית ביתרון. הקפטן נועם גמון, קיבל כדור 18 מטרים מהשער, ובעט כדור שטוח חזק לפינה הימנית של אלון, שהגיב מצוין והדף את הכדור.

יגיל אוחנה מול רועי דיין (רדאד גיגיל אוחנה מול רועי דיין (רדאד ג'בארה)

מחצית שנייה 

דקה 48: המחצית השנייה נפתחה מאותו מקום שהסתיימה הראשונה. דיעי הפעלתן ניסה את כוחו בבעיטה מ-19 מטרים, אך הכדור שלו על מעל השער.

דקה 53: אחרי דקות ארוכות, סוף סוף מצב לקבוצה של ביטון. רועי דיין בעט מצויין מ-16 מטרים, אך קרן הגיב מצוין, זינק והדף את לקרן.

מתן כהן מול רז שלמה (רדאד גמתן כהן מול רז שלמה (רדאד ג'בארה)

דקה 67: הזדמנות טובה לאורחים. דווקא שחקן ההגנה, אדריקו אושי הסתנן לרחבת ת”א, המגן בעט חלש, ואלון לא התקשה לרדת לדשא ולקלוט את הכדור.

דקה 71: הזדמנות כפולה לבאר שבע. משחק צירופים יפייפה הותיר את כהן לבד מול אלון, הקשר בעט לא מדוייק, אך הדור נשאר בתחומי המגרש, וחזר אל וסים אלאטרש שבעט מקרוב, כדור ששרק ליד הקורה של אלון.

מתן כהן (רדאד גמתן כהן (רדאד ג'בארה)

דקה 90: האורחים נותרו בעשרה שחקנים. עמית גבאי, שנכנס רק 20 דקות לפני כן, קיבל את הכרטיס הצהוב השני אחרי עבירה מיותרת במרכז המגרש, ונשלח על ידי השופט לחדרי ההלבשה מעט לפני שאר חבריו.

הפועל ת”א: דודי אלון, רז שלמה, פיטר אלוהאב, בנימין אמבה, מוחמד גוף (עלי אלעוברה, 46) עילאי מוסאיוף, שי אליאס (רועי רונן, 46) רועי דיין, אליהו אדמה (דסליי טגניה, 46)  יהונתן לוי, עדן הרשקוביץ (מושיקו בילס, 46).

הפועל ב”ש: עמית קרן, אדריקו עמנואל אושי, חיים יגיל אוחנה, ניר איצקוביץ’, נועם דיעי (וסים אלאטרש, 65) מתן כהן, נתן בנימין, איתמר שבירו, יואל גנון, אור דדיה, נועם גמון (עמית גבאי, 71). 

משחקים נוספים

מכבי חיפה – בני סכנין 1:2
חניכיו של איתי מרדכי המשיכו להוכיח את עליונותם על פני שאר קבוצות הליגה. הפעם, חיפה ניצחה את בני סכנין בבית ורשמה ניצחון ליגה שמיני ברציפות. המשחק לא התחיל בצורה מוצלחת עבור האלופה, שנקלעה לפיגור מוקדם משער של מוחמד חלאילה בדקה השביעית. בדקה ה-24, הגיע השוויון מרגלו של מיכאל בן ברוך. שמונה דקות לפתיחת המחצית השנייה, הגיעה המהפך. בן ברוך השלים צמד והשאיר את שלושת הנקודות בכרמל. הפער בפסגה נותר כמו שהיה ערב המחזור 12 נקודות.

מיכאל בן ברוך (עמרי שטיין)מיכאל בן ברוך (עמרי שטיין)

מ.ס אשדוד- הפועל אשקלון 1:3
לאחר התבוסה בשבוע שעבר לסכנין, קיוו באשדוד לחזור למסלול הניצחונות במשחק הביתי מול אשקלון. בראיין אמויאל העלה את הארחת ליתרון בדקה ה-30. עשר דקות מפתיחת המחצית השנייה, הגיע השוויון מרגלו של אור פחימה. אשדוד שבה להוביל אחרי שער נוסף של אמויאל (75). אקורד הסיום היה שייך לאשדוד, כשזוהר אביסרור כבש (87) והבטיח את הניצחון הביתי.

הפועל רעננה- הפועל חיפה 2:3
אחרי איבוד שתי הנקודות בשבוע שעבר מול באר שבע, הקבוצה מהשרון קיוותה לשוב למסלול הניצחונות. המשחק לא התחיל בצורה חיובית עבור המארחים, שנקלעו לפיגור משערו של ענר שכטר בדקה ה-11. נתנאל כהן איזן את התוצאה (30) לפני הירידה להפסקה. המהפך הגיע בתחילת המחצית השנייה, כאשר בדקה ה-57 נתנאל כהן כבש את השני שלו והעלה את רעננה ליתרון. דקות הסיום היו מתוחות ולוו במספר הזדמנויות בשני הצדדים. בדקה ה-80 דוד אלטרוביץ השווה את המשחק. בדיוק, כאשר היה נדמה כי גם הפעם רעננה תשמיט את הניצחון ותאבד נקודות חשובות במירוץ הצמרת כמו בשבוע שעבר, הגיע גיבור היום, יוסף טוואבה, שכבש חמש דקות לסיום והבטיח ניצחון בית חשוב לרעננה.

עירוני ק”ש- מכבי תל אביב 1:2
אחרי הניצחון בשבוע שעבר בבית, חניכיו של גיא צרפתי קיוו להמשיך בניצחון חוץ בצפון. מנגד, קריית שמונה סיימו בשבוע שעבר ב-1:1 עם רמה”ש וקיוו לניצחון ביתי. בדקה ה-18 רותם חטואל העלה את המקומיים ליתרון. מכבי ת”א איזנה את המשחק עם שער של דור גלילי (50), שממשיך להפגין כושר נהדר במחזורים האחרונים. בדקה ה-77 קריית שמונה מצאה את הרשת בפעם השנייה במשחק כשאר עלתה שוב ליתרון מרגלו של ידין לוגסי. בסיום מכבי איבדה נקודות וקריית שמונה שבה לנצח ועלתה למקום הרביעי על חשבונה של יריבתה מתל אביב.

דור גלילי, שער שלו לא עזר לצהובים (עמרי שטיין)דור גלילי, שער שלו לא עזר לצהובים (עמרי שטיין)

מכבי נתניה- בני יהודה 1:3
אחרי חמישה משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון, קיוו בנתניה לשוב לנצח. המשחק לא התחיל בצורה שלה ייחלו המארחים, כאשר בני יהודה עלתה ראשונה על לוח התוצאות משער של דניאל אביטל מהנקודה הלבנה בדקה ה-15. מנקודה זו ואילך, המשחק שוחק במעמד צד אחד. נתניה השתלטה על המשחק ואיזנה את התוצאה ממש לפני המחצית בדקה ה-45 מרגלו של דניאל סוסה. עאבד ג’אברין דאג לקבוע מהפך (73). אך בדקה ה-90, בר גל הבטיח את הניצחון ליהלומים עם שער שלישי ואחרון של קבוצתו במשחק. בסיום נתניה שבה לנצח, ובני יהודה נשארה עמוק בתחתית במקום האחרון עם עוד הפסד.

לכתבה זו התפרסמו 22 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 22 תגובות ב-16 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
16
יוני14/01/17, 22:44
מכבי לא צריכה מאמן יש לה את ג׳ורדי קרויף
השב   •  00
15
ויקטור חזן14/01/17, 21:00
אני כל שבוע נמצא במשחקי נוער,מהליגה הזאת ייצאו אולי עשרה שחקני ליגת על ומתוכם אולי 1-2 שחקני נבחרת זהו. שחקנים חלשים מאוד אבל הם לא אשמים אף אחד לא עובד איתם נכון.
השב   •  00
14
אבי14/01/17, 16:39
להעיף את גיא צרפתי ולמנות את יואב זיו במקומו.עכשיו.
השב   •  20
13
אלי14/01/17, 16:20
מה אתם בוכים שימו לב סיקרו את כל המשחקים חוץ ממכבי פתח תקווה ולא בפעם הראשונה
השב   •  10
12
אדום14/01/17, 15:59
בהצלחה מחמיד טעות חמורה לשחרר מחמיד התהנלות קושלת
השב   •  00
11
פואד14/01/17, 15:56
לפרמט ולבנות מחדש את המועדון הזה.
השב   •  00
10
דוד הסנדלר14/01/17, 15:55
מזל שיש קבוצות יותר חלשות.
השב   •  00
9
אבי14/01/17, 14:42
מצלצל ובוכה לברק כמו כוסית לאבא של זגורי גם כן תפסיקו להרוס לילדים ולהורים את הקבוצה יא אפסים בגללכם הפסדנו מאמן סמרטוט מקבל תכתיבים מהבעלים יא שכונה
השב   •  10
איתי14/01/17, 16:18
ממוצע כל משחק שהוא משחק בלם אנחנו חוטפים שניים או שלושה שערים לתשומת לבכם ברק יוסי לשאר חברי הנהלת האגודה
השב   •  00
יובב17/01/17, 13:04
אדון קונסטנטין - יש לך שחקנים קבועים .לא עשית שום שינוי מאז שהגעת. לך הביתה
השב   •  00
8
בן14/01/17, 14:16
מנהל מיקצועי מחלקת נוער בדיחה, ניסנוב להעיף דחוף את זהביאן וגיל עמית. זה האסון של מחלקת הנוער.
השב   •  00
7
אלי14/01/17, 14:08
השוער של הפועל הרג אותנו.
הפועל תל אביב חלשים
השב   •  00
6
מושיקו14/01/17, 14:03
כול שבוע משדרים משחקים מעשעמים בזמן שהמוליכה לא משודרת ביזיון
השב   •  00
5
eyal golan14/01/17, 14:02
השב   •  00
רון14/01/17, 20:53
השב   •  00
4
אלירן14/01/17, 13:57
לא פעם ראשונה שאני רואה משחקי ליגת העל לנוער ואני חייב לציין שהרמה ירודה מאוד.
מהשחקנים ששיחקו היום לדוגמא אין אחד שיכול לשחק בליגה הלאומית.לא העל הלאומית.
השב   •  00
אני14/01/17, 16:42
איך אתה קובע על כל הליגה? כמה שטויות אנשים מדברים פה ומבלבלים תשכל
השב   •  00
3
י. שגיא14/01/17, 12:25
בוגרים ונוער גרועים עד כדי גועל.
השב   •  20
דוד14/01/17, 20:03
צוות מקצועי פח וקבוצה על הפנים
השב   •  00
2
שי14/01/17, 12:15
מדוע ההיתעלמות הזאת כל שבוע מהמובילה מחיפה.האם לא הגיע הזמן שמישהו יתעורר אצלכם.
השב   •  11
סמי14/01/17, 13:39
העיתונות אינטרסנטית ושומרת על חברים .
מפרסמת כשקשה להתעלם מהידיעה או כשהיא מפורסמת באתר אחר .
השב   •  00
1
שאולי הכי אדום מת״א14/01/17, 12:10
בקבוצה הזו ישנם כמה כוכבים - כמו שי אליאס , עדן , רק שייתנו להם להתקדם ,
השב   •  00
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */