יום ראשון, 23.02.2025 שעה 20:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה לאומית 24-25
5621-5125הפועל ת"א1
5618-4725הפועל פ"ת2
5123-4725הפועל ר"ג3
5031-5424הפועל כפר שלם4
3840-3324מכבי הרצליה5
3520-2425מ.ס כפר קאסם6
3542-4524הפועל ניר רמה"ש7
3530-3124בני יהודה8
3331-3224הפועל כפ"ס9
3138-2325הפועל עכו10
3032-2925הפועל רעננה11
2837-2725הפועל ראשל"צ12
2138-2625מכבי יפו13
2144-2925הפועל נוף הגליל14
1647-2125הפועל עפולה15
1042-1524הפועל א.א. פאחם16

צפו בחגיגות העלייה של נתניה לליגת העל

הקבוצה מעיר היהלומים חגגה העפלה אל הליגה הבכירה, סגל: "ב-4 ימים מכרנו 1,700 מנויים". לוי: "עשינו היסטוריה". בדש: "בליגת העל יהיה לי יותר קל"

|
שחקני מכבי נתניה חוגגים (שחר גרוס)
שחקני מכבי נתניה חוגגים (שחר גרוס)

גם ההפסד 2:0 להפועל קטמון לא הפריע למכבי נתניה להמשיך הערב (שני) את חגיגות העלייה לליגת העל. באירוע מושקע על במה שהוקמה במיוחד בכר הדשא באצטדיון נתניה כשעל החלק האמנותי היה אחראי, הזמר, ליאור נרקיס שהקפיץ את הקהל והשחקנים בשיריו.

לאחר הצגת השחקנים המסורתית אותה הנחה, יוני רועה, עלתה אל הבמה ראש עיריית נתניה, מרים פיירברג, ובירכה את האנשים העומדים מאחורי העלייה: “תודה רבה לאוהד מספר אחת, אייל סגל, תודה לשחקנים והצוות המקצועי שכל זה בזכותכם. תודה לאוהדים שאתם הסמל להתנהגות ואהדה אמיתית, אין עוד קבוצה עם קהל כזה. מכבי נתניה היא חלק מהעיר וכשעצוב לה, עצוב לכולנו, הם הסמל שלנו”. בהזדמנות זו בישרה פיירברג על מענק שהחליטה עליו העירייה לטובת המועדון, מענק עלייה בסך מיליון שקלים.

ראשת עיריית נתניה מרים פיירברג (שחר גרוס)ראשת עיריית נתניה מרים פיירברג (שחר גרוס)

בעלים הקבוצה, אייל סגל, היה נרגש ואמר: “האמת היא שזו חגיגה כפולה בשבילי, כאוהד וכבעלים שזוכר איפה היינו לפני עשרה וחצי חודשים, אז באמת עשינו פה דבר מדהים. כשלקחתי את הקבוצה זה בכלל לא עלה באותו הרגע, כי היינו צריכים להציל את מועדון. לא ידעתי מה מחכה לי כי בסך הכל היה לי סמל ושם, הגעתי למתקן האימונים והתחלנו לעבוד באיחור של חודשיים, מהר מאוד הדבקנו את הפיגור ובנינו קבוצה. אנחנו הכי קרובים לקבוצת אוהדים שיש בליגת העל כי אני אוהד, אנחנו עושים הכל כדי לחבר את הקהל וכנראה שאנחנו גם מצליחים כי בארבעה ימים האחרונים הצלחנו למכור קרוב ל-1,700 מנויים שזה כמות כל המנויים של השנה שעברה״.

על מטרות הקבוצה בעונה הבאה אמר: “אנחנו רוצים לבנות קבוצה מרגשת שתתחבר לקהל ותתייצב בליגת העל. אליפות? אני רוצה קודם להתייצב ואני משוכנע שאם הכל יסתדר כמו שצריך, מכבי נתניה תהיה מודל לאיך בונים קבוצה בתקציב שפוי”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מכבי נתניה חוגגת עליית ליגה
ליאור נרקיס ושחקני מכבי נתניה (שחר גרוס)ליאור נרקיס ושחקני מכבי נתניה (שחר גרוס)

“עושים פה משהו מאוד יפה״ אמר קפטן הקבוצה, ערן לוי והוסיף: “הכי מגיע לנו שיש, מגיע לקהל הזה שהגיע לכל מקום. עשינו היסטוריה, אין מאושרים מאיתנו. אמונה תמיד יש ותמיד צריך, כולנו במערכת האמנו וזה לא היה יכול לקרות אם לא היינו מאמינים. יקח עוד זמן להבין ולעכל את מה שעשינו, אם יש מועדון שמגיע לו זה מכבי נתניה. אני חייב להגיד שאם לא הייתי עושה, מה שאני עושה אז לא היו מחתימים אותי ולא כל שחקן אחר. אני חושב שאני עושה את מה שצריך על הצד הכי טוב שיש, יש ביקורות שבעיניי הן די מצחיקות אבל זה חלק מהכדורגל. אני שמח להיות פה, זה הבית שלי כבר חמש שנים וזה הכי כיף בעולם”.

ערן לוי (שחר גרוס)ערן לוי (שחר גרוס)

ברק בדש, שחקן הקבוצה הוותיק סיפר על התחושות: “זה מיוחד מאוד, לשמחתי עברתי הרבה חגיגות כאלה אבל יש משהו מיוחד בנתניה גם לי באופן אישי בתור אחד שגדל בעיר הזאת, במועדון שחונכתי בו וסגרתי מעגל העונה בצורה הכי טובה שיש. עשינו עונה מדהימה ואני מאושר מאוד”. על עתידו, אמר: “יש לי חוזה לשנה הבאה. העונה הזאת אפשר להגיד שהייתה אכזבה מבחינתי אבל אני בטוח שההמשך בליגת העל כמה שזה נשמע אולי מצחיק, יהיה לי יותר קל. אעבוד קשה בטרום העונה, אכין את עצמי כמו שצריך”.

שחקני מכבי נתניה חוגגים (שחר גרוס)שחקני מכבי נתניה חוגגים (שחר גרוס)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוקדמות יורו 24
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה אדריאטית
/* LAST / NEXT ROUNDs */