מערכת ONE
|

ירון הוכנבוים. תחנה חדשה (אחמד מוררה)
הפועל פתח תקווה הודיעה הערב (ראשון) באופן רשמי כי ירון הוכנבוים הוא המאמן החדש של הקבוצה. המלאבסים פתחו את העונה בצורה חלשה מאוד ולאחר 13 מחזורים מדורגת הקבוצה במקום ה-13 בטבלת הליגה הלאומית.
הוכנבוים (45), פתח את העונה כמאמן מכבי שעריים, אך לאחר שלא זכה להצלחה גדולה במחזורים הראשונים, פוטר מתפקידו במהלך חודש אוקטובר האחרון. בקבוצה ממלאבס, הוא ימלא את מקומו של אורן קריספין, ששימש כמאמן הזמני של הקבוצה אחרי פיטוריו של אסף נמני לפני שבועיים.
במהלך קריירת האימון הארוכה שלו, אימן הוכנבוים גם בהפועל חדרה, הפועל כפר כנא, הפועל רמת גן, הפועל אשקלון, הפועל נצרת עילית, עירוני רמת השרון, הפועל עפולה, אחי נצרת והפועל עכו, עמה ירד בתום העונה שעברה לליגה הלאומית. עתה ינסה לחלץ את קבוצתו החדשה מהמשבר אותו היא חווה עם שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון.