דורון בן דור
|

גיא לוזון (משה חרמון)
מאמן מכבי חיפה, גיא לוזון, פרסם את הסגל שייצא מחר (שני) למחנה האימונים בפולין ולפי הסגל שיוצא אין הפתעות מיוחדות. שניים משחקניה הצעירים של הקבוצה שהתאמנו איתה, יהב גורפינקל ויהונתן לוי, לא ימריאו עם הקבוצה וככל הנראה יושאלו לקבוצות אחרות.
רשימת השחקנים שייצאו אל המחנה: שוערים: עומרי גלזר, אוהד לויטה, גיל אופק. הגנה: ארנסט מבוקה, עומרי בן הרוש, דקל קינן, אליסון דוס סנטוס, גארי קגלמאכר, שי בן דוד, סאן מנחם, רז מאיר. קישור: נטע לביא, איתן וולבלום, מוחמד אבו פאני, גל אלברמן, עמית זנטי, רועי קהת, גילי ורמוט, גיאורגי קוסטדינוב. התקפה: ניקיטה רוקאביצה, מוחמד עוואד, אלירן עטר, עומרי דמארי, שון ויסמן ואופיר מזרחי.
אופיר מזרחי (האתר הרשמי של מכבי חיפה)הקבוצה תנחת בגרמניה לקראת הצהריים ומשם ימשיכו השחקנים והצוות המקצועי אל העיירה אופלניצה, אשר נמצאת במרחק של כשעתיים וחצי מברלין וסמוכה לעיר פוזנן. הקבוצה תקיים שלושה משחקי אימון: מול וולפסבורג ב', מידז’ לגניצה וסיגמה אולומוץ.
לוזון אמר לאתר הרשמי: “זה שלב בשנה שבו כולם מרוצים. אבל אני יכול להגיד שבאמת הם עובדים יפה וזאת הדרך היחידה כדי להגיע להצלחה מתישהו. אנחנו שואפים להתחזק בעוד שני שחקנים בחלק הקדמי. השאיפה היא קודם כל שיהיה לנו את מירב הסגל עד המחנה. צריך להבין שהדברים לא תלויים רק בנו, יש גם שחקנים שמחכים להצעות ויש קבוצות שעדיין מקשות. אם זה היה תלוי רק בנו אז כבר מזמן כל הסגל היה כאן”.