דורון בן דור
|

משחק לזכרו של אבי רן (עמרי שטיין)
מאמן מכבי חיפה גיא לוזון ושחקני הקבוצה בהרכב כמעט מלא מלא ובתלבושת ירוקה אחידה, הגיעו היום למשחק הוקרה לזכרו של השוער האגדי אבי רן במלאת 30 שנים למותו. הקבוצה הגיעה לכבד את המשחק בין וותיקי מכבי חיפה לוותיקי המכביה של ארה"ב.
בשורות הוותיקים של חיפה הופיעו שחקני עבר דוגמאת הסקאוט של הירוקים גוסטבו בוקולי ושחקני עבר נוספים, כמו זאהי ארמלי ,אלון מזרחי, שלום לוי, אלירן אלקיים, דניאל צבר ואחרים. עוד לפני המשחק התקיימה דקת דומיה לזכרו של אבי רן.
גל אלברמן ואליסון דוס סנטוס (עמרי שטיין)רפי אוסמו נשא דברים והזכיר בנשימה אחת שחקן עבר נוסף, עופר רווה, שהלך לעולמו לפני שבועיים: "את אבי רן נזכור לעד. אנחנו משפחת מכבי חיפה, תמיד נגיע ונבוא לחלוק כבוד לאבי רן שנחשב ובצדק לאחד השוערים הגדולים שגדלו במועדון”.
גיאורגי קוסטדינוב (עמרי שטיין)
רפי אוסמו (עמרי שטיין)ניר דוידוביץ’ סיפר: "היום בו ארעה התאונה בכנרת חקוק טוב בזכרוני עד היום. את הבשורה המרה קיבלתי בחו"ל כאשר שיחקתי במדי נבחרת הנערים של ישראל. אני חושב שהעובדה שעד היום במשך 30 שנה באים ומכבדים את זכרו של אבי רן ז"ל מדברת בעד עצמה. אבי היה מודל לחיקוי לכל שוער והעובדה שהקריירה שלו נגדעה בעיצומה היה בה כדי לצער את כולנו. לעולם לא נשכח את אבי ונמשיך לחזק את ידי אביו משה רן ומשפחתו”.