דורון בן דור
|

פלוריאן קליין (רויטרס)
מנהלה המקצועי המיועד של מכבי חיפה, טוני מוניוס, החליט לוותר על המגן פלוריאן קליין והוא מחפש מגן ימני זר אחר. מוניוס החליט לוותר על המגן האוסטרי מאחר שלטענתו קליין לא עומד בקריטריונים שחיפה צריכה.
מלבד המגן הימני שיגיע, גם צמד הבלמים יורכב משחקנים זרים, גארי קגלמאכר ואליסון דוס סנטוס והמגן השמאלי צפוי להיות ישראלי – אופיר דוידזאדה או עומרי בן הרוש, שבשלב זה יש פערים כספים איתו. ההערכה היא שחיפה תלך בכל הכוח על דודיזאדה, אם תצליח להגיע להבנות כספיות עם קבוצתו הבלגית, גנט. רז מאיר חוזר מהשאלה אחרי ששיחק בעונה האחרונה בהפועל אשקלון ויהיה המגן הימני השני.
עומרי בן הרוש (איתי כהן)בחיפה לא ממהרים לשחרר את עאיד חבשי, שחוזר מהשאלה. חבשי הושאל להפועל רעננה בינואר האחרון ויתחיל את האימונים עם הירוקים. אחרי שחרורו של איאד אבו עביד לעירוני קריית שמונה ושחרורו של מארק ואליינטה, יש רצון להשתחרר גם מחוזהו של הולמר איולפסון ובמצב כזה מצבת הבלמים תכלול את קגלמאכר, דוס סנטוס, דקל קינן וחבשי. בחיפה ממשיכים בלי קשר להחתמתו של גל אלברמן לנסות ולצרף קשר אחורי זר.