דורון בן דור
|

אסמעיל ריאן. ימשיך ב-11 (עמרי שטיין)
מכבי חיפה חזרה היום (שבת) להתאמן אחרי ה-2:2 מול הפועל באר שבע במסגרת גביע הטוטו. המאמן רנה מולנסטיין כינס את השחקנים לפני האימון ואמר להם : "אנחנו צריכים עוד להשלים את העבודה בב"ש כדי לעבור לשלב הבא". מי שחזר להתאמן באופן מלא היה המגן אייל משומר. האווירה באימון הייתה טובה מאוד ונראה ששני המפגשים האחרונים מול ב"ש הפיחו תקווה שחיפה נמצאת בכיוון הנכון.
לקראת המשחק ביום שני במושבה מול מכבי פ"ת מולנסטיין תרגל את אותו הרכב שפתח מול ב"ש, מה שאומר שמי שימשיך לזכות בקרדיט יהיה אסמעיל ריאן ששוב יפתח על חשבון פיראס מוגרבי: "ריאן שחקן מצוין שעובד קשה באימונים ולא במקרה הוא נחשב לשחקן הנבחרת הצעירה. יש לנו מאמן שנותן קרדיט למי שטוב לפתוח", אמרו בקבוצה.
בהגנה לא צפויים שינויים, מה שאומר שגארי קגלמאכר יפתח כמגן ימני ושני הבלמים יהיו מארק ואלינטה ודקל קינן. עאיד חבשי, ששיחק היטב בגביע הטוטו, יחכה להזדמנות שלו מהספסל. מריו מוסא ימשיך כמגן שמאלי ובקישור ישחקו קמיל ואצק לצד נטע לביא. גיל ורמוט ורועי קהת ישלימו את ההרכב, יחד עם ניקיטה רוקאביצה שיפתח כחלוץ בודד.
בחיפה מודעים לחשיבות המשחק ולעובדה שפ"ת עם נמצאת שלוש נקודות מעליהם בטבלה : "זה משחק על שש נקודות ואין סיבה שלא נמשיך במומנטום החיובי ונשיג שלוש נקודות כדי לצאת בראש שקט לפגרה". אמר אחד השחקנים. ההערכה בקבוצה היא שאלירן עטר, שממשיך להתאמן קשה וכבר שותף בגביע הטוטו, יהיה כשיר ל-90 דקות רק לאחר פגרת הנבחרת.