דורון בן דור
|

תור כריסטיאן קרלסן (איציק בלניצקי)
מנהלה המקצועי של מכבי חיפה, תור כריסטיאן קרלסן, מעביר הילוך בכל מה שנוגע למינוי מאמן במקומו של רוני לוי והמריא לאירופה על מנת לבחון מספר מעומדים שנמצאים בפנקסו.
על פי כל ההערכות, בתוך מספר ימים ימונה מאמן לקבוצה. במועדון הבהירו שהמאמן החדש יצטרך להתאים לדרישות המועדון לנסות ולבנות קבוצה עם תלכיד וראייה לשנים הקרובות. "כל מאמן שיבוא יצטרך לדעת שהוא בא לכאן למספר שנים כדי להמשיך ולהריץ את חלק מהשחקנים הצעירים שנמצאים בקבוצה", אמרו במועדון.
יחד עם זאת, עד כה יש לא מעט דאגה סביב נושא הרכש. "מאז קגלמאכר, שגם הוא לא משחק בתפקיד המקורי שלו, לא הבאנו שום רכש בזמן שקבוצות אחרות כבר צירפו שחקנים חדשים אותם הם מריצים לקראת הליגה", הוסיפו במועדון.
בגזרת השחקנים שמועמדים לקבוצה, שלומי אזולאי סיכם את תנאיו לשלוש השנים הקרובות ומחכה לאור ירוק ממכבי ת"א על מנת שיוכל לעבור לכרמל. רועי קהת לא ממהר להגיע לחיפה ויש עליו לחץ להמשיך באירופה.
בנושא אחר, ניקיטה רוקאביציה, שסובב את הקרסול, בספק למשחק גביע הטוטו במוצ"ש מול בני סכנין.