דורון בן דור
|

אוהד לויטה (עמרי שטיין)
שוער המשנה של מכבי חיפה אוהד לויטה נמצא בעמדת המתנה וטרם ברור אם ימשיך בקבוצה. אין זה סוד שבקבוצה היו מעוניינים להשתחרר מהחוזה של ולדימיר סטויקוביץ', אבל כל עוד שהסרבי לא מאותת על רצונו לעזוב, עתידו של לויטה נמצא בסימן שאלה, שכן הקבוצה אמורה לצרף עוד השבוע את עומרי גלזר מהפועל רעננה.
שחקן נוסף שנמצא בהמתנה הוא לודוביק אוברניאק שעתידו תלוי לא מעט באפשרות שבעונה הבאה יהיו שישה זרים. בהנחה שהחוק לא יעבור בהתאחדות, סיכוי טוב שהשחקן ימצא עצמו בחוץ. בקבוצה לוקחים בחשבון שאם ירצו לשחרר את אוברניאק הם ייאלצו לדאוג למצוא לו קבוצה שתהיה מוכנה לממן חלק גדול מחוזהו, שמסתכם ב-400 אלף יורו לעונה.
 |
אוברניאק. יישאר? (איתי כהן) |
|
|
טאלב טוואטחה השוהה בחופשה בחו"ל ומחזיק בחוזה טרם שוחרר. המטרה המוצהרת של המגן היא לעבור לחו"ל אבל אם לא תהיה הצעה אטרקטיבית עבורו, טוואטחה עשוי לחבור ליוסי בניון במכבי תל אביב, כשהמגן זכה להצעה מפתה מהצהובים בגובה של חצי מיליון יורו לעונה. בכל מקרה, רוני לוי השלים עם שחרורו הצפוי והחל לחפש מגן שמאלי זר.
פחות משבועיים לפתיחת האימונים ואחרי ששחררה לא מעט שחקנים מהסגל, בקבוצה שואפים להאיץ את המגעים עם מספר מועמדים. רועי קהת נמצא על הכוונת של לוי וההערכה שהשבוע יהיו לא מעט התפתחויות בגזרת הרכש כולל חלק מהשחקנים הצעירים ובכללם שובל גוזלן ושחר הירש. עאיד חבשי שמחוזר ע"י מספר קבוצות צפוי לזכות בשדרוג בחוזהו ולהישאר בקבוצה יחד עם מארק ואליינטה. כפי שפורסם ב-ONE, דקל קינן עשוי לזכות בחוזה חדש אם לא יממש את רצונו לעבור ולשחק בארה"ב.