שלום אלבז
|

שובל גוזלן. שער ניצחון (ניסן עייש)
עירוני קריית שמונה ניצחה הערב (שבת) 0:1 את נ.ק-מורה במשחק ההכנה האחרון שלה במסגרת מחנה האימונים בסלובניה, בזכות שער של שובל גוזלן. בכך, סיימה הקריה את המחנה עם מאזן של שני ניצחונות והפסד.
המאמן חיים סילבס שילב בהרכב את עידו דוידוב, ששב לקבוצה מעונת השאלה והציג יכולת טובה במהלך המחנה. דוידוב עשוי להישאר העונה בק”ש מכיוון שבמועדון מאמינים מאוד ביכולתו. גם הקשר דידייה ברוסו פתח בהרכב וזאת בהמשך להצהרתו של הבעלים איזי שרצקי כי הקשר ימשיך במועדון.
חיים סילבס. בקרוב חזרה בישראל (רדאד ג'בארה)לאחר המשחק קיימה הקבוצה הצפונית את המסיבה המסורתית אותה נוהגים לקיים במועדון בסוף כל מחנה אימונים. מחר בלילה ישובו סילבס וחניכיו ארצה לקראת פתיחת משחקי גביע הטוטו בעוד כשבוע.
שחקן בקבוצה סיכם: “סך הכל היה מחנה טוב. מעבר לאינטנסיביות של העבודה, הכרנו את הצוות וגם אחד את השני בצורה טובה יותר. לכולם ברור שאיזי לא יסבול עונה כושלת נוספת ונראה שיש פה חומר מספיק איכותי כדי לחזור להיות אותה ק”ש שנמצאת בצמרת וכל קבוצה חוששת לפגוש”.