יום שלישי, 04.03.2025 שעה 13:01
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325 מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

אזולאי: שמח שגם בתחום הסיוד נכנסתי לעניינים

קשר ק"ש, שכבש מול הפועל ת"א, לקח חלק עם שאר חבריו בפעילות קהילתית. קריאף: "משמח תמיד לעשות משהו למען האחר". הקבוצה תשתף פעולה גם עם אור ירוק

|
אזולאי וקריאף צובעים (דוברות עירוני ק
אזולאי וקריאף צובעים (דוברות עירוני ק"ש)

שחקני עירוני קריית שמונה הגיעו הבוקר (שלישי) לתיאטרון "מראה", כשהם מלווים במעצב מושיק גלאמין וצוות התכנית "בא לחדש לכם" על מנת לעזור ולשפץ את התיאטרון העירוני. השחקנים השתתפו בעבודות הפינוי של הריהוט הישן במקום וכן בסיוד המקום מחדש.

אופיר קריאף התייחס לפעילות למען הקהילה: "הפעולות האלה למען הקהילה הם דבר יום-יומי במועדון כמו קרית שמונה וטוב שכך. מרגש מאוד ומשמח תמיד לעשות משהו למען האחר". חברו לחוליית הקישור ושחקן הרכש החדש של הקבוצה, שלומי אזולאי, הוסיף: "מהרגע שהגעתי לכאן הבהירו לי שלהיות חלק מהמועדון הזה זה גם לתרום לקהילה. כפי שאפשר לראות, גם בתחום הסיוד מהר מאוד נכנסתי לעניינים ואני שמח על כך".

קריאף ואזולאי. תורמים לקהילה בשמחה רבה (דוברות עירוני ק&qout;ש)
קריאף ואזולאי. תורמים לקהילה בשמחה רבה (דוברות עירוני ק"ש)
 

אגב, אמש סיכמו במועדון עם עמותת אור ירוק על שילוב פעולה במאבק היום-יומי בתאונות הדרכים. במסגרת שיתוף הפעולה הראשון מסוגו, יוצגו מסרים של בטיחות בדרכים על גבי מסכי ה-LED במהלך המשחקים באצטדיון הביתי.

כמו כן, בזמן מחציות המשחקים, ייערכו משחקי כדור בשיתוף הקהל בעזרת משקפיים מיוחדים המדמים נהיגה בשכרות. המטרה של העמותה וקבוצת הכדורגל היא להגביר את המודעות לסכנות שבנהיגה תחת השפעת אלכוהול, כאשר בהמשך ייערכו פעילויות להגברת המודעות לסכנה שבשימוש בטלפון הסלולרי בזמן נהיגה, נסיעה ללא חגורות בטיחות ועוד.

שחקני הקבוצה ייקחו חלק בפעילות גם ברמה האינדיבידואלית ויקיימו פעילויות בקרב הקהילה לטובת הגברת המודעות לבטיחות בדרכים ובמקביל תקיים עמותת אור ירוק פעילות הסברתית במהלך העונה בקרב מחלקות הנוער של המועדון.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
/* LAST / NEXT ROUNDs */