רז אמיר
|

וידיגל, קרויף, אנגלידיס וגולדהאר (מכבי תל אביב)
ג'ק אנגלידיס, נציג הבעלים במכבי תל אביב לשעבר, אשר נכנס לתפקיד הזה העונה בלית ברירה לאחר שלא נמצא מנכ"ל חדש למועדון במקום מרטין ביין, יהיה הדמות הבכירה אשר מייצגת את המועדון בערב הגאלה שיתקיים בהמשך היום. לפני כן, אנגלידיס הגיע לאימון הקבוצה ולאחר מכן שוחח בקצרה עם התקשורת שנכחה במקום.
אנגלידיס נשאל פשר העובדה שהמועדון לא מינה מנכ"ל העונה וחשף את אשר קרה: "זה אחד הדברים שלטעמי היינו צריכים לעשות אבל זה לא שלא ניסינו. הרבה מאוד אנשים היו מועמדים לתפקיד הזה וחלקם לא רצו לבוא להתגורר בישראל. רק מי שמגיע לכאן מבין תוך זמן קצר איזו מדינה נהדרת זו. היו אנשים מחו"ל שהיו קרובים אבל מסיבות כאלה ואחרות הם העדיפו לא לבוא. אני מאמין שלקראת העונה הבאה יהיה מנכ"ל חדש למכבי תל אביב. אין שום התנגדות למינוי מנכ"ל ישראלי וגם אין התנגדות למינוי מאמן ישראלי. כשיהיו האנשים הנכונים לא נתנגד כיוון שהם ישראלים. ממש לא".
ג'ורדי קרויף וליטו וידיגל (עמית מצפה)עתידו של קרויף ופגישתו עם גולדהאר, שנחשפה ב-ONE: "ג'ורדי נמצא כרגע עם מיץ' גולדהאר והם גם מדברים על העונה הבאה. בנקודת הזמן הזו ג'ורדי מכין את העונה הבאה ואין שום שינוי בנושא הזה".
הערפל סביב המשך דרכו של וידיגל: "ליטו וג'ורדי אמורים להמשיך יחד בעונה הבאה אבל בחיים קורים דברים וכמו שאדם יכול לקבל החלטה שהוא רוצה לעזוב כי יש לו הצעה, כך גם מועדון יכול לקבל החלטה אחרת. כרגע כשאנחנו מדברים שניהם אמורים להמשיך במכבי תל אביב בעונה הבאה".
אובדן האליפות עונה שנייה ברציפות: "נכון ואנחנו מאוד מאוכזבים עקב כך אבל אנחנו לא מסתכלים רק על הטווח הקרוב ויש לנו דרך מהיום הראשון שמיץ' הגיע למכבי תל אביב. אנחנו רוצים לתקן את הטעויות שעשינו בעונה האחרונה ולא לחזור עליהן. יש דברים שעלו לנו ביוקר. אני חושב שהעובדה ששיחקנו בלי בית מחוץ לבלומפילד עלתה לנו במשהו כמו 9 עד 12 נקודות שאיבדנו. איבדנו את אפקט בלומפילד וזה היה חסר לנו מאוד העונה".