רז אמיר
|
![מיצ'ל בתקופתו במארסיי (רויטרס)](https://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1275144.webp?width=700)
מיצ'ל בתקופתו במארסיי (רויטרס)
ביום רביעי האחרון חשף ג'ורדי קרויף כי את רשימת המועמדים הסופית שלו הוא כבר הגיש למיץ' גולדהאר ויש בה 4-5 שמות, לדבריו. אחרי שאמש נחשף כי בין המועמדים נמצאים אלכס פסטור (מאמן ספרטה רוטרדם) וג'ון ואן דן ברום (אלקמאר), ל-ONE נודע על ידי גורמים בספרד כי שם נוסף שקרויף בדק בשבוע האחרון הוא של מיצ'ל גונסאלס.
מיצ'ל, שחקן עבר גדול שהעביר כמעט את כל הקריירה שלו בריאל מדריד, לא מאמן מאז סוף 2016, עת פוטר ממארסיי אחרי שכשל להצליח בה כפי שהצליח באולימפיאקוס, אותה אימן במשך שנתיים לפני המעבר לצרפת. מאז פיטוריו, לא עבד. הוא היה מועמד למספר מועדונים בליגה השנייה באנגליה, אך לא קיבל את התפקידים.
ג'ורדי קרויף (רדאד ג'בארה)בעברו אימן גם בספרד. הוא החל בראיו ויאקנו, ממנה עבר לריאל מדריד ב', חטאפה והתחנה האחרונה שלו בספרד הייתה סביליה. מיצ'ל בן ה-53, הוא ללא ספק אחד השמות המעניינים שהוזכרו בהקשר של מכבי ת"א ובטח בעל רזומה מעניין יותר משני המאמנים ההולנדים שהוזכרו. בסביבת המועדון מעריכים כי המאמן הבא כבר חתום וההכרזה על מינויו היא עניין של זמן. ייתכן בהחלט כי פסטור או ואן דן ברום יהיו אלה שלבסוף ימונו שכן מיצ'ל מאמן שקצת קשה לראות מגיע לאמן בישראל אחרי הקריירה שעשה לפני כן.
בנושא אחר, האוהדים הצהובים לא יצטרכו לחתום בסופו של דבר על מסמך ההתחייבות כדי לרכוש כרטיס לדרבי. הצדדים הגיעו לפשרה בנושא והמועדון שחרר הודעה: “בתום הידברות בין הנהלת המועדון ונציגי ארגון האוהדים שנעשתה באמצעות מגשר ומתוך הבעת אמון ומתן הזדמנות להמשך הידברות בין הצדדים וכן לאור התחייבות האוהדים שניתנה באמצעות המגשר, הוחלט שלא להחתים את האוהדים שירכשו כרטיסים לדרבי על 'כתב ההתחייבות'. יתר הנהלים בענין רכישת, איסוף ושימוש בכרטיסים ישארו כפי שפרסם המועדון לרבות זיהוי אישי בעת הרכישה והכניסה לאצטדיון. על כל רוכש כרטיס להגיע עם תעודה מזהה (תעודת זהות או רישיון נהיגה), בעת רכישת הכרטיס והכניסה לאיצטדיון. קטינים יזוהו באמצעות ספחי תעודת זהות של ההורה או תעודה מזהה אחרת".