מערכת ONE
|

עדן בן בסט ואליאל פרץ בטורנירטורניר הקט-רגל לזכרו של החייל תומר חזן ז"ל נערך היום זו השנה השלישית ברציפות, בבית הספר "חשמונאים", בו למד והתחנך תומר, ובו גם לומד אחיו הקטן, אוהד.
תומר נולד בשנת 1992 בראשון לציון, וגדל והתחנך בעיר בת ים. הוא אהד את קבוצת מכבי תל אביב מגיל צעיר והצטיין בספורט בכלל ובכדורגל בפרט. תומר היה מנוי לשער 11 באצטדיון בלומפילד וזכה ללוות את הקבוצה הצהובה לאליפות היסטורית בעונת 2012/2013. בטורניר לקחו חלק שחקני מכבי ת"א עדן בן בסט ואליאל פרץ, שהצטרפו ליו"ר קרן מכבי תל אביב שנכח אף הוא.
 |
טורניר הכדורגל לזכרו של תומר חזן ז"ל |
|
|
תומר שרת בבסיס פלמחים בתפקיד אבטחת מידע ולאחר מכן בטייסת 200 בתפקיד שלישות. הוא נהרג בפיגוע חבלני בקלקיליה בחודש ספטמבר 2013 ע"י שוהה בלתי חוקי שעבד עמו במסעדת "צחי בשרים" בבת ים, כקלף לשחרור מחבלים. עם מותו החליטו המשפחה וחבריו להנציח את מי שהיה ואת שמחת החיים שבו. כחלק ממפעל ההנצחה לזכרו של תומר מתקיימים שיעורי תורה לנוער על בסיס שבועי, נפתח בית כנסת לזכרו בבת ים והוכנס אליו ספר תורה שנכתב במיוחד לתומר, הוקם חדר זכרון בטייסת 200 והתקיים ערב שכולו לזכרו של תומר. כמו כן, בכל שנה לאחר חג הסוכות מתקיים טורניר כדורגל שהפך לחלק מהמסורת של חבריו ומשפחתו. "היכן שהכה החושך, אנו בוחרים להפיץ אור" - זהו המוטו של המשפחה והחברים.
במשחק הליגה הראשון של מכבי ת"א לאחר מותו של תומר, ספד לו הכרוז ולאחר מכן כיבדו את זכרו בשלט שהתנוסס בשער 11 ובמחיאות כפיים במשך דקה, כנהוג במגרשי הכדורגל.