יום ראשון, 30.03.2025 שעה 03:42
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
5135-5928מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4136-3928הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3741-2928עירוני ק"ש1
3536-3128מכבי בני ריינה2
3437-3728הפועל ירושלים3
2839-2228עירוני טבריה4
2746-2628מכבי פ"ת5
2642-2228בני סכנין6
2450-3728מ.ס אשדוד7
2146-2428הפועל חדרה8

חסון מנע מרגב להשתתף בטקס האליפות בב"ש

פרסום ראשון: הדרמה שמאחורי הענקת צלחת האליפות - השרה רצתה לקחת חלק, יו"ר המנהלת מנע זאת בגיבוי מהקבוצות. ממשרד השרה נמסר: "רואים זאת בחומרה"

|
ב
ב"ש חוגגת עם צלחת האליפות (אחמד מוררה)

מאחורי טקס הענקת צלחת האליפות להפועל באר שבע בשבוע שעבר מסתבר שנוצר משבר גדול בין מנהלת הליגות בכדורגל לשרת הספורט, מירי רגב. כעת אנו חושפים ב-ONE לראשונה את השתלשלות האירועים.

מסתבר כי השרה הגיעה למשחק כאורחת של אלונה ברקת, בעלת הבית של הפועל ב”ש. רגב רצתה להיות נוכחת בסיום המשחק בטקס החגיגי בו הוענקה צלחת האליפות לקבוצה המקומית אך יו”ר המנהלת, אורן חסון, לא היה מוכן שכך יקרה וסירב בכל תוקף.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אוהדי ב"ש חוגגים מחוץ לאצטדיון

ל-ONE נודע כי אלונה ברקת ניסתה אף היא לשכנע את חסון וביקשה ממנו שרגב תהיה נוכחת בטקס, אך הוא סירב. יושב הראש אף פנה לבעלי הקבוצות עם העניין וקיבל במשאל טלפוני גיבוי לכך ששרת הספורט לא תהיה על במת הכבוד בסיום המשחק. ידוע כי מצד אנשי השרה היה ניסיון לערב את יו”ר ההתאחדות לכדורגל עופר עיני, אותו לא הצליחו להשיג, וגם את יו”ר המנהלת לשעבר, יורם באומן, שלא היה בארץ. בכך למעשה נוצר משבר גדול בין משרד הספורט, השרה רגב ומנהלת הליגות בכדורגל.

מטעם השרה רגב נמסר כי: “השרה והמשרד רואים בחומרה את התנהלות המנהלת. השרה הוזמנה מתוקף תפקידה הן על ידי המנהלת והן על ידי קבוצת הפועל באר שבע והבעלים אלונה ברקת. ההתנגדות של המנהלת ובראשה אורן חסון לאפשר לשרה רגב ליטול חלק בטקס הנפת צלחת האליפות, לא מוסיפה כבוד למנהלת ולעמודים בראשה והיא בניגוד לדרך שבה פעלו ופועלים כל גופי הספורט האחרים”.

“בכל הטקסים בהם השרה נוטלת חלק, כולל לאחרונה אירוע הענקת צלחת האליפות לאלופת נשים בכדורסל, הענקת הגביע למחזיקה בכדורסל נשים והענקת הגביע לזוכה בכדורסל גברים. טענות המנהלת לפיהן הם מחויבים לחוקי פיפ"א ושמירה על הפרדה בין הפוליטיקה והספורט, הינן מגוחכות שכן וכל עניינם היה מניעת השתתפות השרה בטקס. התנהלות המנהלת פגעה במעמד הממלכתי של האירוע ולא הוסיפה כבוד ואף פגעה באוהדי הרבים של האלופה הפועל באר שבע”, לשון ההודעה.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */