יגאל ברמן
|

גורש במתחם האימוניםאלופת המדינה, הפועל באר שבע מעבירה הילוך בהכנות שלה לעונת 2016/17 וכבר היום (רביעי) תקיים את משחק האימון הראשון שלה במחנה שמתקיים בעיירה אופלניצה שבפולין. בשבת (18:30, שעון ישראל) ישחקו שחקניו של ברק בכר מול פוגון שצ'צ'ין במשחק שיועבר בשידור חי בערוץ ONE (ערוץ 50).
פוגון סיימה את העונה החולפת במקום השלישי בליגה הסדירה אבל בשלב הפלייאוף נשרה עד המקום השישי ופספסה את ההשתתפות במוקדמות הליגה האירופית. בסגל הקבוצה נמצא החלוץ הגיאורגי ולדימיר דבאלשווילי ששיחק בעבר במכבי חיפה.
הקבוצה מבירת הנגב התחזקה בקיץ הנוכחי בשוער גיא חיימוב, הקשר יובל שבתאי והבלם הפורטוגלי מיגל ויטור. ויטור יצטרף לחבריו החדשים כמו גם אובידיו חובאן שיחזור מחופשה קצרה אחרי היורו והם צפויים לקבל מנוחה במשחק האימון הראשון מול שלאסק וורוצלאב.
 |
מיגל ויטור (הפועל ב"ש) |
|
|
היעד הבא של בכר יהיה להתחזק בחלוץ, אך בגלל העובדה שקיימת אפשרות לרשום שחקן אחד למפעלים האירופיים 24 שעות לפני המשחק הראשון מול שריף טיראספול, בבירת הנגב לא ימהרו לקבל את ההחלטה עד לבחינת כל המועמדים.
וויליאם סוארס שהתנדנד בשבועות האחרונים יצא למחנה האימונים של הקבוצה וצפוי להירשם גם למשחקים באירופה. בבירת הנגב ממתינים להחלטה של ההתאחדות לכדורגל בנוגע לששת הזרים ולא מן הנמנע שאם ההצעה תעבור סוארס יישאר בקבוצה גם בעונה הקרובה.