לקראת המשחק של בית"ר ירושלים מול הפועל באר שבע הערב (שני) ב-20:30 באצטדיון טדי, הבעלים אלי טביב הנחה את אנשי המועדון ואת מנהלי האבטחה שלא לאפשר להכניס כל סממן שנוגע בקיצונית, באלימות או במוות, באשר לשמחה בירידתה של הפועל תל אביב לליגה הלאומית.
בעקבות מידע שהגיע למועדון ולמשטרה, חלק מאוהדי בית"ר מתכוונים לחגוג במשחק את ירידתה של הירידה השנואה לליגה הלאומית, אך הבעלים ביקש שלא לאפשר להכניס ליציעים מודעות אבל, מייצגים של ארונות קבורה, או בובות לשרוף וכמובן שלא צעיפים ולא דגלים של היריבה מתל אביב במטרה לשרוף אותם. כזכור אוהדי מכבי תל אביב חגגו לפני המשחק מול מכבי פתח תקווה את הירידה של היריבה העירונית, עם ארון קבורה, שריפת בובה ומודעות אבל.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מימר על צירוף אוחנה: "זה מהלך ענק"מבית"ר ירושלים נמסר: "אין לנו בעיה עם השנאה להפועל תל אביב, זו שנאה ספורטיבית ואין בעיה עם שמחה לאיד, זה לגיטימי ואפילו חלק מהספורט, אבל הדברים שקרו עם אוהדי הפועל תל אביב או עם אוהדי מכבי תל אביב אלה דברים שלא מקובלים, לא אכפת לנו שאחרים יהיו קיצוניים, אנחנו לא רוצים להיות כאלה".
צעיף שרוף של הפועל ת"א (נעם מורנו)אחרי הניצחון אתמול של מכבי פ"ת על הצהובים, שרון מימר יעלה בהרכב החזק העומד לרשותו כדי לנסות ולהבטיח כבר עכשיו את המקום השלישי וזאת אם בית"ר תנצח. אם מכבי פ"ת לא הייתה מנצחת, מימר היה נותן ללא מעט שחקנים מנוחה, אבל בסיטואציה שנוצרה שהמקום השלישי בסכנה, בבית"ר לא ייקחו סיכונים ויעלו במטרה לנצח את באר שבע ולהשיג את הכרטיס לאירופה.
"המשחק הופך לאחד החשובים שלנו העונה, אנחנו רוצים כבר לסגור את הסיפור ולהשיג את הכרטיס לאירופה דרך המקום השלישי". אמר שחקן בקבוצה. חן עזרא וחסוס רואדה לא ישחקו בגלל פציעות, דוד קלטינס יפתח כבלם לצידו של דן מורי, אנטואן קונטה יפתח כמגן ימני. בהתקפה ישחקו עידן ורד, יעקב בריהון ואיתי שכטר.
הרכב בית”ר ירושלים: בוריס קליימן, אנטואן קונטה, דן מורי, דוד קלטינס, מרסל הייסטר, קלאודמיר פריירה, דן איינבנדר, אריק סאבו, עידן ורד, יעקב בריהון, איתי שכטר.