גיא בן זיו
|

חסוס רואדה ודן איינבינדר (האתר הרשמי בית"ר ירושליםכפי שפורסם לראשונה ב-ONE, חסוס רואדה הגיע אחר הצהריים (ראשון) למחנה האימון של בית"ר ירושלים בהונגריה. לפי האתר הרשמי של בית"ר, הבלם הספרדי נראה מאושר לחזור ולפגוש את חבריו. רואדה ביקש להתאמן אחר הצהריים עם כולם, על אף שרן בן שמעון אפשר לו לנוח ולהתרענן לאחר הטיסה מספרד.
רואדה אמר לאתר הרשמי של הקבוצה: "אני מאושר לחזור, טוב לי במועדון. בניגוד למה שכתבו עיתונאים בישראל, מעולם לא אמרתי שאני לא רוצה לחזור. היו כמה דברים שהפריעו לי, אבל לאחר ששוחחתי עם הבעלים מר אלי טביב אני בטוח שהכול יהיה בסדר גמור".
 |
אלי טביב. סגר את העניינים עם הבלם (עמרי שטיין) |
|
|
עוד הוסיף הבלם הספרדי: "אני מאמין שנוכל לעשות עונה טובה ולהצליח במפעל האירופי. אני מודה לקהל של בית"ר על התמיכה ועכשיו נתפנה לעבוד קשה כדי להגיע להישגים".
בעקבות הדברים, בקבוצה מהבירה אופטימיים בנוגע להמשך דרכו של רואדה במועדון. טביב והמאמן רן בן שמעון ממשיכים לפעול בכדי לחזק את הסגל, כשעידן ורד מועמד להצטרף בהמשך.