דורון בן דור
|

שחקני סכנין (עמיחי הילמן)
בבני סכנין, שחזרה אתמול (שני) לארץ, התקשו להשתחרר מהתחושה הלא נעימה בעקבות התבוסה הקשה ביוון מול צעירי אולמפיאקוס (4:0). "היה מביך לראות כיצד ילדים בני 18-21 מניעים את הכדור ואנחנו מסתכלים. אם סבירסקי לא ייתן דגש מיוחד על משחק ההגנה שלנו, שעד כה היה רחוק מלהשביע רצון יהיה לנו קשה מאוד העונה. הכוח של יוסי אבוקסיס בעונה שעברה היה במשחק הטקטי ובמשחק ההגנה, אחרת לא היינו מצליחים", אמרו בסכנין.
בסכנין נוטים לקוות ולהאמין שסבירסקי הוא האיש הנכון במקום הנכון: "עשינו את כל ההכנות הדרושות לעונה והבאנו למאמן את כל מה שביקש, אנחנו מקווים שהקבוצה תידבק כי יש לנו סגל טוב".
ז'אירו סבירסקי ומרסלו גיגוסקי (עמיחי הילמן)סכנין תחזור להתאמן מחר ותתכונן למשחק גביע הטוטו בשבת מול מכבי חיפה במסגרת גביע הטוטו. השוער מחמוד קנדיל שהתאושש מפציעה ארוכה ושיחק 60 דקות ביוון אמור לפתוח בשער. בקבוצה דחו את האפשרות לצרף את החלוץ שחר הירש ממכבי חיפה ומעדיפים להתרכז בחיזוק הקישור. פאיז סעדי בן ה-18, ששיחק בשנה שעברה בקבוצת הנוער של ויאריאל הספרדית ומשחק בתפקיד כנף ימין חתם בסכנין לשתי עונות ועוד שתי עונות אופציה לזכות המועדון.
למאמן הברזילאי יש מספר מועמדים לתפקיד הקשר האחורי וגורם בקבוצה אמר: "לא נתפשר ונביא רק קשר זר שישדרג אותנו בצורה משמעותית. חסר לנו היום רק שחקן אחד שיעשה את ההבדל. בחלק הקדמי אנחנו מסודרים יפה מאוד כרגע". בתוך כך, אחרי שני אימונים במהלכם ניסה להרשים את הצוות המקצועי הודיעו לקשר הרמוני איקנדה שהם מוותרים על שירותיו.