דורון בן דור
|

סיראז´ נסאר. חוזר לסגל (נעם מורנו)
שני ניצחונות רצופים העמידו את בני סכנין במקום החמישי בטבלת ליגת העל ובמועדון מרוצים מאוד ממצב הקבוצה. הקבוצה של יוסי אבוקסיס, שגברה בשבת 1:2 על הפועל חיפה, תפגוש בעוד שבוע את הפועל כפר סבא, אבל תיאלץ ככל הנראה להתמודד ללא ניר לקס.
הקשר בספק למשחק הליגה ביום שני הבא מול הירוקים אחרי שמתח את שריר הירך האחורי במשחק האחרון והוחלף. בסכנין מקווים שלקס, שהפך לשחקן הרכב, יעבור בדיקת אולטראסונד עוד היום (שני) שתאבחן את חומרת הפציעה.
 |
יוסי אבוקסיס. מקום טוב בצמרת (עמרי שטיין) |
|
|
במקרה שלקס לא יהיה כשיר, רודריגו אנטוניו צפוי להחליפו בהרכב של אבוקסיס. מי שכן יעמדו לרשותו של המאמן הם עלי עותמאן וסיראז' נסאר, שצפויים לחזור לסגל. בגלל שהמשחק בשני הבא המאמן העניק לשחקניו יומיים חופשה ורק מחר הקבוצה תחדש את אימוניה.
במקביל הסיכויים לצרף בלם זר שאינו תחת חוזה הולכים ומצטמצמים. מספר בלמים שהיו על הפרק לא יגיעו למועדון בעיקר בגלל שלא הסכימו להגיע למבחנים. לקראת חלון ההעברות בינואר הקבוצה תעשה הערכות מחדש לגבי חיזוק הקבוצה להמשך הליגה.