גל ברקן
|

רז כהן. בכורה בסגל מול הפועל חיפה (נעם מורנו)
הפועל כפר סבא עורכת את הכנותיה האחרונות לקראת המחזור השלישי בליגת העל, בו תפגוש את הפועל חיפה בסמי עופר (שבת, 20:00). אחרי ההפסד למכבי תל אביב והתיקו מול הפועל אשקלון במחזורים הראשונים, הירוקים מקווים להשיג ניצחון ליגה ראשון העונה.
הבשורות הטובות מגיעות מכיוונו של רז כהן, שכבר שיחק השבוע במשחק האימון מול מ.ס אשדוד אחרי שהחלים מפציעה והוא יעמוד לרשותו של שרון מימר מול האדומים-שחורים מהכרמל לראשונה העונה. "הוא מתחיל לחזור לעניינים", אמר המאמן במסיבת העיתונאים שערכה הבוקר (חמישי) כפר סבא. "רז היה בורג מרכזי בהשארות של הקבוצה בעונה שעברה וקנה את מעמדו בזכות היכולות והאופי שלו. אם הוא יביא את האיכויות שלו לידי ביטוי גם העונה, הוא ימשיך להיות בורג מרכזי בקבוצה".
 |
רז כהן מוסר (רדאד ג´בארה) |
|
|
הלחץ מתפוקת החלק הקדמי: "אני לא מרגיש לחץ, אנחנו עובדים קשה והקבוצה משתפרת. הבקענו שני שערים, זה מקום שישי או שביעי בליגה וזה מצב טוב. אבל אנחנו לא מתייחסים לסטטיסטיקה, רק רוצים לשחק טוב ולהשיג את הניצחון".
החיבור בין השחקנים: "כל מה שציפיתי קורה. זה לא מושלם, אבל אנחנו בתהליך חיובי ואני מאמין שיהיה טוב יותר. אנחנו כמועדון ואני כמאמן לא שולפים מהמותן. סידרנו את הסגל, צירפנו את אלי אלבז ובסך הכל אנחנו מרוצים. יש לנו סבלנות לתת לשחקנים להתפתח תוך כדי העונה".
 |
שרון מימר: "כל מה שציפיתי קורה" (איציק בלניצקי) |
|
|
החשש מרצף תוצאות שליליות: "מבחינתי אין את המילה הזו חשש. כולם רוצים לנצח, אבל לא כולם יכולים וזה חלק מהמשחק. אף אחד לא מושלם, אף אחד לא מנצח תמיד. אין לי חשש, אני עוסק בעשייה ואם היינו פחות טובים - אתקן ואשפר".
אלי אלבז שהצטרף בישורת האחרונה של חלון ההעברות וכבש מול אשקלון ומול אשדוד, יפגוש את קבוצת נעוריו במטרה להמשיך במומנטום החיובי של הבקעת השערים. "אלי הוסיף לנו איכות בחלק הקדמי ואני חושב שיש לנו התקפה טובה", סיכם מימר. החלוץ הצעיר נמצא בתמונת ההרכב כשנראה כי מימר עדיין מתלבט בינו לבין רן יצחק.
 |
אלבז חוגג. בתמונת ההרכב מול האקסית (מוחמד מוררה) |
|
|
שחקן נוסף שהצטרף בקיץ האחרון הוא השוער רן קדוש, שסיפר במסע"ת על ההתאקלמות במועדון: "הספיקו לי כמה אימונים כדי להרגיש בנוח ובבית במקום הזה. המועדון הזה מרגיש לי נכון".
המטרות האישיות: "אני כל הזמן מחפש להתקדם ולשדרג את המשחק שלי בכל מיני אספקטים ועובד על זה הרבה עם הצוות המקצועי ועם אוהד כהן במיוחד. אני מקווה לשמור על יציבות ולהציג רמת משחק גבוהה".
 |
איציק כהן, דושאן מאטוביץ´ ורן קדוש (ניסן עייש) |
|
|
התיאום עם ההגנה: "בינתיים סיימנו עם שני שערים נקיים בחמישה משחקים ואני מקווה שנגיע למספרים גבוהים יותר. רוצים לצבור כמה שיותר נקודות. יש לנו קבוצה חדשה ודברים עוד צריכים להתחבר".