גל ברקן
|

דייגו קאצ´ובה. רכש מעניין (רדאד ג`בארה)
עכשיו זה רשמי - דיוגו קאצ'ובה וסלובדאן סימוביץ' חתמו בהפועל כפר סבא ויצטרפו למצבת הזרים של המועדון לעונה הקרובה אחרי מאוויס צ'יבוטה, דושאן מאטוביץ' ומקסים סקאביש. הקשר הברזילאי בן ה-26 ששיחק בבני סכנין ינחת ויצטרף לאימוני הקבוצה רק בשבוע הבא. הוא חתם באמצעות סוכנו איתן מזרחי.
סימוביץ', קשרה האחורי בן ה-27 של סלובן ברטיסלבה הסלובקית, חתם גם הוא בהפועל כפ"ס על חוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת. השחקן ינחת בתחילת השבוע בארץ ויצטרף לאימונים.
 |
רן יצחק. האוהדים נלחמים כדי להשאירו (יניב גונן) |
|
|
הערב (רביעי) תערוך הקבוצה אימון פתיחה בסגל חלקי למדי, כאשר ביום ראשון ייערך אימון הפתיחה הרשמי עם מסיבת העיתונאים המסורתית. בתוך כך, אוהדי הקבוצה פתחו במחאה להשארת החלוץ רן יצחק, מי שהוביל את רשימת הכובשים הקבוצתית בשנתיים האחרונות וזה שחתום על מרבית הישגיה של כפר סבא מאז שיחקה בליגה הלאומית.
כזכור, בשל פערים כספיים יצחק נמצא בדרך החוצה מהמועדון והאוהדים החליטו למחות בהתאם. בין היתר כתבו האוהדים: "בזכותו אנחנו נמצאים היום בליגת העל", "מגיע לו לקבל את סרט הקפטן" ו-"אסור לוותר עליו".