דורון בן דור
|

קלינגר והזרים החדשים. רק עוד שניים(הפועל חיפה)
אחרי שצירפה עד כה שלושה זרים, הפועל חיפה קיבלה החלטה עקרונית להחתים השנה חמישה זרים בלבד ולא שישה. המניע להחלטה: לניר קלינגר אין רצון לייבש כל פעם מחדש שחקן זר אחר על הספסל.
בחיפה מתמקדים נכון לעכשיו בחיפוש שוער זר ורק אחר כך יתפנו למצוא את הזר החמישי. אם עד אתמול (חמישי) בהפועל עוד היו אופטימיים בקבוצה שדור פרץ יגיע, הרי שאחרי שפתח בהרכב מכבי ת"א בטיראנה יש מעט פסימיות בנושא. יחד עם זאת במועדון מקווים שטרם נאמרה המילה האחרונה ופרץ עוד יגיע, זאת בהנחה שלא קלינגר יחפש קשר זר אחורי.
דור פרץ (האתר הרשמי של מכבי ת"א)מדובר בעמדת מפתח במערך שכן הקבוצה שיחררה עוד קודם לכן את ברונו פניירו וז'וליו סזאר. במצב הנתון, אין להפועל חיפה קשר אחורי קלאסי. גם חיים מגרלשוילי ששיחק בקישור בשלב זה לפחות לא חתם ולא יכול להתאמן. אל כל אלו יש להוסיף את אושרי רואש שיכול היה לשחק כקשר ועכשיו כאשר הוא הודיע שיש בכוונתו לתבוע את הקבוצה על סך חצי מיליון שקלים בגין חובות מצטברים, הוא מחוץ לתוכניות.
כך או כך בחיפה יכולים להסתכל גם על החצי הכוס המלאה ולהתעודד מכך שהקבוצה החלה את ההכנות בצורה טובה יחסית לשנים עברו. הבעלים יואב כץ הסביר: "אנחנו בכיוון הנכון. תהיה לנו השנה קבוצה טובה יותר משנה שעברה".