גידי ליפקין
|

מוחמד אבו יונס (עמרי שטיין)
מנהלת הליגות בכדורגל ככל הנראה יצאה כבר לפגרה עוד לפני שנגמרה העונה, אחרת אי אפשר להבין את הטיפול שלה בכל הקשור לפרשת בני סכנין והתקשורת במהלך ה-3:1 של מכבי תל אביב בדוחא.
המנהלת פשוט לא רוצה להתעסק במה שקרה, ולכן הדובר שלה, קובי ברדה, ניסה אתמול (חמישי) לארגן שיחת סולחה במקום לטפל כמו שצריך במה שקרה.
מנכ”ל המנהלת הנכנס אבי בלו חייב להתעורר, כי לא מעט חברי מנהלת ציפו לראות את הארגון שלהם מראה מנהיגות גם כאשר לא נעים לו לטפל בדברים.
אוהדי בני סכנין (אחמד מוררה)הקבוצה מהמגזר בראשות ‘השריף’ מוחמד אבו יונס המשיכה היום במסכת השקרים שהיא מפיצה בכל מקום. מלבד אתר ONE גם שאר אתרי הספורט כתבו את האמת על מה שקרה בסכנין, כאשר אוהדי הקבוצה המקומית שרו ‘שתהיה שואה למכבי’ ובתגובה אוהדי מכבי ת”א קיללו את אוהדי בני סכנין ‘תנו לצה”ל לזXXX את הערבים’, אך זה לא מפריע לאבו יונס להמשיך במסע ההשתלחויות שלו.
היום בסכנין שוב לא אמרו אמת, הפעם לשרת התרבות והספורט, הגברת מירי רגב, כאשר במכתב תשובה לבדיקת המשרד על מה שאירע בסכנין, הקבוצה מהמגזר כותבת רצף של דברי בלע.
בסכנין חושבים שאם הם ימשיכו לשקר אז כולם יאמינו וישכחו את הבושה שהתרחשה השבוע במשחק מול מכבי ת”א.