דורון בן דור
|

שחקני הפועל חיפה חוגגים (ניסן עייש)
שוערה ההולנדי של הפועל חיפה פיט פלטהאוזן לא יעמוד לדין משמעתי בעקבות התנהגותו אתמול בחדר ההלבשה לפני ה-0:2 של קבוצתו על עירוני קריית שמונה. ההולנדי, שלא אהב בלשון המעטה את ההחלטה להדיחו מההרכב והשתולל בחדר ההלבשה, נרגע רק כעבור מספר דקות וחזר לספסל הקבוצה.
בעלי הקבוצה יואב כץ אמר לגבי התקרית: “אין לי כל כוונה להעמיד אותו לדין ואני בטוח שההתפרצות שלו הייתה ברגע של עצבים. יחד עם זאת אני מצפה משחקנים שידעו לקבל החלטות. יכול להיות שלשוער במעמדו היה צריך להודיע עוד קודם שהוא מודח מההרכב ואז ההתפרצות שלו הייתה נמנעת. ראיתי שגם חנן ממן כעס אחרי שהוחלף ואני יכול להבין שחקנים מאוכזבים”.
רובי לבקוביץ'. עשה את העבודה (ניסן עייש)הבעלים דיבר גם על מה שהיה בכר הדשא: “הכי חשוב מבחינתנו זו היכולת והניצחון, שנותן לנו הרבה אוויר לנשימה כדי להתכונן למשחק החשוב מול הפועל ת"א במחזור הקרוב. היא תגיע עם 5,000 אוהדים לסמי עופר. אנחנו חייבים להיות מוכנים למלחמת עולם".
ניר קלינגר, שחזר לעמוד על הקווים במקומו של דני גולן שהתפטר, זכה למחמאות על דרך ניהול המשחק שלו. המנהל המקצועי של האדומים והמאמן הזמני ביצע מיני מהפכה בהרכב ובא על שכרו. השוער רובי לבקוביץ', שמחוזר על ידי מכבי נתניה, קיבל את ההזדמנות בין הקורות ואף עשוי להיות השוער הראשון בעונה הבאה. חזרתו של מקסים פלקושצ’נקו להרכב הוכיחה את עצמה ונראה שגם חזרתו להרכב של שלומי ארבייטמן, שחזר לכבוש, הייתה נכונה מצד קלינגר.
ניר קלינגר. בנתיים הוא על מאה אחוזי הצלחה (ניסן עייש)בנושא אחר, כפי שפורסם ב-ONE, מאמן בית”ר ת”א’רמלה עמיר תורג'מן קיבל פנייה לאמן את הקבוצה בעונה הבאה ונראה שבקרוב מאוד יודיעו בחיפה על מינויו הרשמי שלו כמאמן הקבוצה.