דורון בן דור
|

אדילסון בהייה, ז'וליו סזאר (עמרי שטיין)
צמד הקשרים ברזליאים של הפועל חיפה, ז'וליו סזאר ואדילסון בהייה, יזמו שיחת הבהרה עם הבעלים יואב כץ, בתיווכו של ברונו פיניירו, בנוגע לפרסומים השונים לגבי עתידם בקבוצה. השניים רצו לדעת האם יש כבר החלטות לגבי עתידם או שטרם התקבלו כאלה.
יואב כץ אמר לאחר השיחה עמם: "סזאר ובהייה יזמו איתי שיחה במהלכה שאלו מספר שאלות בנוגע לפרסומים שונים בתקשורת. אמרתי להם שבסך הכל התקשורת בארץ שוחטת כל אחד, ובכדי שהתקשורת תתקיים אנחנו נותנים להם ל’שחוט’ אותנו”.
עוד הוסיף הבעלים: “מעמדם בקבוצה מובטח, אבל כמו כל יתר השחקנים הם יצטרכו להתאמץ בפלייאוף התחתון כי טרם הבטחנו את ההישארות בליגה. נתתי להם את הדוגמה של ברונו פיניירו בשנה שעברה ששיחק עם אף שבור. אני רוצה לראות את כולם נותנים מאה אחוז עד הסוף".
יואב כץ (נעם מורנו)כץ טרם החליט על זהות המאמן לעונה הבאה. גם בעמדת השוער יש התלבטות ולא ברור אם פיט פלטהאוזן ימשיך בקבוצה. ההולנדי יהיה מוכן להמשיך בתנאי שחוזהו יעמוד על 250 אלף דולר לעונה. במידה והדברים לא יסתדרו נראה שהקבוצה תלך על רובי לבקוביץ' כשוער ראשון.
האדומים ללא שלומי ארבייטמן המוצהב ימשיכו את ההכנות למשחק מול מכבי ת"א. דור פרץ וחנן ממן לא ייטלו חלק באימונים היום ומחר, עקב הצטרפותם לנבחרת שתשחק מחר מול הנבחרת הצעירה של ישראל.