יום שלישי, 25.03.2025 שעה 06:33
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
4835-5727מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4134-3927הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3738-2927עירוני ק"ש1
3336-3627הפועל ירושלים2
3236-2827מכבי בני ריינה3
2837-2127עירוני טבריה4
2445-2227מכבי פ"ת5
2349-3627מ.ס אשדוד6
2341-2027בני סכנין7
2142-2327הפועל חדרה8

קגלמאכר ימשיך בקישור, קינן יפתח במרכז ההגנה

אחרי הפיטורים של רוני לוי, מכבי חיפה תערוך ב-20:00 את משחקה הראשון בגביע הטוטו מול עירוני ק"ש. איוניר יערוך את הופעת הבכורה, עאבד בחוד

|
דקל קינן. חוזר להרכב (נעם מורנו)
דקל קינן. חוזר להרכב (נעם מורנו)

אחרי שבוע סוער במהלכו סיים המאמן רוני לוי את תפקידו במכבי חיפה, תפתח הקבוצה הערב (שבת, 20:00) את העונה מול עירוני קריית שמונה במסגרת המחזור הראשון בגביע הטוטו.

הירוקים, שנחלשו באופן משמעותי לעומת העונה שעברה, מחכים לזהות המאמן הזר החדש, ועד אז ידריכו את הקבוצה המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, שמוליק חנין, ומאמן הנוער, איתי מרדכי. השניים ייאלצו להסתדר ללא מספר שחקנים פצועים דוגמת גילי ורמוט שהיה מצוי בכושר מצוין, איסמעיל ריאן, אלירן עטר ועטאא ג'אבר, כמו גם לודביק אוברניאק.

גארי קגלמאכר. ימשיך בקישור (האתר הרשמי של מכבי חיפה)
גארי קגלמאכר. ימשיך בקישור (האתר הרשמי של מכבי חיפה)
 

בשל מכת הפציעות, הקבוצה תעלה בהרכב עם שחקנים צעירים ועם גארי קגלמאכר כקשר, על אף שהוא עצמו מעדיף לשחק בעמדת הבלם. מי שיחזור למרכז ההגנה הוא דקל קינן, שישחק לצידו של מארק ואליינטה הספרדי. כתוצאה מכך, ירד איאד אבו עביד לספסל. בחוד ההתקפה יקבל קרדיט הכישרון עמית זנטי לצדו של שובל גוזלן.

הרכב משוער: אוהד לויטה, אייל משומר, דקל קינן, מארק ואליינטה, סאן מנחם, גארי קגלמאכר, נטע לביא, פיראס מוגרבי, שובל גוזלן, ניקיטה רוקאביציה ועמית זנטי.

מוטי איוניר. הופעת בכורה (משה חרמון)
מוטי איוניר. הופעת בכורה (משה חרמון)
 

הופעת בכורה לאיוניר בק"ש, עאבד יפתח בחוד
לאחר מהפיכה בצוות המקצועי ובסגל השחקנים, איזי שרצקי ועירוני קרית שמונה מקווים לפתוח את עונת 2016/17 בצורה חיובית מול הירוקים. מוטי איוניר יערוך הופעת בכורה על הקווים לאחר חמש שנים, מאז פיטוריו ממכבי תל אביב.

הסגל הצפוני עבר שינוי דרסטי לאחר העונה הכושלת אשתקד. בין היתר נפרדו במועדון מגיא חיימוב, לואיס גוטיירס, דניאל בורחל, אור אוסטוינד, רוקאס סטנולביצ'יוס, ערן אזרד, עוז ראלי, אופיר מזרחי, ברונו קוניה ואוסטין אמוטו. שרצקי צירף את איתמר ניצן, הייטור פריירה, אלי בלילתי, יוגב הרמן הזוהרי, עידו דוידוב, דידייה ברוסו, אופיר קריאף, מאוריסיו קורדיירו, שלומי אזולאי, רפאל ז'אטאי, ג'וזף גנדה ואורן ביטון.

עדן בן בסט. ק&qout;ש תצליח לצרף אותו? (רדאד ג´בארה)
עדן בן בסט. ק"ש תצליח לצרף אותו? (רדאד ג´בארה)
 

הצפוניים מגיעים לאחר שתי מחנות אימונים אך עם סגל שטרם הושלם ומקווים למצוא חלוץ נוסף כשאחד כזה - מאלאקי אילו, חלוץ ניגרי בן 21 הנבחן בקבוצה ינסה להרשים כשבמקביל נעשים מאמצים לצרף את עדן בן בסט. על פי התרגולים במרכז ההגנה צפויים לפתוח קאסיו פרננדס ופריירה כשבקישור יצוותו עדן שמיר, דידייה ברוסו ואופיר קריאף. את החוליה הקדמית צפוי להוביל אחמד עאבד שעתידו במועדון עדיין לא ברור.

שחקן בקרייה ציין: "הסגל אומנם עדיין לא הושלם אבל השקיעו השנה המון ועשינו שתי מחנות אימונים טובים. הבעיות של חיפה לא מעניינות אותנו, אנחנו צריכים להוכיח שהשנה הקבוצה הולכת למקומות אחרים".

הרכב משוער: איתמר ניצן, עודד אלקיים, קאסיו פרננדס, הייטור פריירה, אלי בלילתי, עדן שמיר, דידייה ברוסו, אופיר קריאף, אחמד עאבד, עידו דוידוב ושלומי אזולאי.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןהפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
הפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
נגןכזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
כזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
נגןכמה השקעה: כך נראה בית של חולה כדורגל
כמה השקעה: כך נראה בית של חולה כדורגל
נגןאגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד שיא מטורף
אגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד הישג מטורף
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */