יום ראשון, 27.04.2025 שעה 02:13
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

ביג ווינר: צפי להכנסות של יותר מ-200 מיליון ש"ח

במשחק החדש למונדיאל, המנחשים נכונה תוצאות של 3 משחקים יתחלקו בפרס של לפחות 50 אלף ש"ח. עופר פרי: "המונדיאל - מנוף כלכלי חשוב לטובת הספורט"

|
עופר פרי. המשחק החדש יצא לדרך (אמיר לוי)
עופר פרי. המשחק החדש יצא לדרך (אמיר לוי)

בטוטו-ווינר נערכים לקראת המונדיאל, שם השיקו היום (שלישי) משחק חדש ומיוחד לאירוע השיא של הספורט העולמי שייפתח ביום שישי בדרום אפריקה.

במשחק החדש, ביג-Winner, יש לנחש נכונה תוצאות מדוייקות (כמה שערים כבשה כל נבחרת) של שלושה משחקים. העלות המינימלית של ההשתתפות במשחק היא החל מחמישה שקלים והפרס המינימלי בתקופת המונדיאל הוא 50 אלף ש"ח. בניגוד לווינר הרגיל, יחס הזכיה בביג משתנה ותלוי בהיקף ההשתתפות. כך, הרווח לזוכה נקבע לאחר המשחק. 

בדומה לטוטו, כאשר מספר המנחשים נכונה משפיע על גובה הפרסים, כך גם בביג ווינר. מדובר משחק החדש הראשון המושק בטוטו-ווינר בשמונה השנים האחרונות. טוטו-ווינר יפעל במונדיאל במיגוון רחב של פעילויות בתחומי השיווק, הפרסום ושידרוג המוצרים.

"המונדיאל מהווה מנוף כלכלי חשוב להגדלת ההכנסות לטובת הספורט. אנו נפעיל מערך שיווקי רחב כדי להבטיח שהמונדיאל יניב הצלחה כלכלית. אנו מציעים משחקים חדשים, בונוסים, אופציות ואפשרויות מעניינות שיהפכו את המונדיאל לחוויה אמיתית", מדגיש עופר פרי, מנכ"ל טוטו-ווינר.   

הביג ווינר שודרג בכך שניתן כעת להמר על תוצאות של 7-8 משחקים ולא רק 6, כך שעלו הסיכויים לזכות בסכומים משמעותיים יותר. למשתתפים, שישקיעו באופציות המוגדלות, יינתן בונוס של עד 10 אחוז על זכיותיהם. כל משחקי המונדיאל, ללא יוצא מהכלל, יוצעו כסינגלים (הימור בודד) כדי להגביר את האטרקטיביות ללקוחות.

לוגו טוטו החדש (ONE)
הלוגו של טוטו-ווינר. פרי: "נהפוך את המונדיאל לחוויה אמיתית"

כן יוצעו עשרות אופציות לניחושים בווינר-טופ: מי תזכה במונדיאל, מי יהיה מלך השערים, מי הנבחרת האפריקנית שתגיע לשלב הגבוה ביותר, באיזה שלב תודח ספרד ועוד. גם טוטו עולמי יעבור שיפור לטובת הלקוחות ויובטח בו פרס של 333,333 ש"ח לפחות בכל אחד ממחזוריו בתקופת המונדיאל.   

תחנות הטוטו ברחבי הארץ ייצבעו בצבעי המונדיאל כדי להשרות בהם אווירה קרנבלית וחגיגית. כל האלמנטים בתחנות, כולל טפסים, העיתון השבועי והכרזות, ייוחדו למונדיאל. כמו כן, תיערך פעילות קידום מכירות ליד התחנות ובאזורי עסקים כדי להביא את המשחקים אל מקומות העבודה ולשתף את הקהל בהתרחשויות עצמן.

תחנת טוטו ריקה (תומר גבאי)
תחנת טוטו-ווינר. בקרוב נרגיש את אווירת המונדיאל (תומר גבאי)

הקמפיין הפרסומי יהיה צבעוני, מעודכן וצעיר ויתחלף מדי יום על פי המשחקים והארועים. הוא יקיף טלוויזיה, עיתונות, רדיו ואינטרנט. בקמפיין יושקעו כ-7 מיליון ש"ח. במונדיאל הקודם עמדו הכנסות טוטו-ווינר על כ-200 מיליון ש"ח. הצפי כעת הוא כי היקף ההכנסות יהיה דומה ואף יותר גם מחודש המשחקים שבפתח.

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 3 תגובות ב-3 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
3
הימורים לא הוגנים/וינר?16/06/2010 10:53
השב   •  00
2
דוד גז08/06/2010 17:57
ככה שלא תוכל לשלוח כל כך הרבה אפשריות.שיהנו כבר קרוב ל4 שנים לא שולח ווינר.!
השב   •  10
1
אגאסי על לבן08/06/2010 14:21
לקהל המהמרים - תיזהרו במונדיאל, שבו בבית עם חברה בירות וויסקי וגרעינים ותהנו מהאווירה, חבל על הכסף שלכם.
השב   •  111
אסור לפספס
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
נגןאושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
אושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
נגןיש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
יש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */