מערכת ONE
|

יוסי בניון. בדרך החוצה מאנפילד? (GettyImages)
הספקולציות סביב עתידו של קשר נבחרת ישראל וליברפול, יוסי בניון ממשיכות להעסיק את העיתונות האנגלית והבוקר דווח ב"דיילי מייל" וב"דיילי סטאר" כי טוטנהאם היא הקבוצה האחרונה לחזר אחריו.
באנגליה טוענים כי כבר בחלון ההעברות ניסו התרנגולים להעביר אליהם את הקשר, כאשר ליברפול, קבוצתו של בניון, ניסתה לרכוש את החלוץ הרוסי, רומן פאבליוצ'נקו.
בסופו של דבר דחתה ליברפול את ההצעה של טוטנהאם ובניון נשאר במרסיסייד, אבל כעת, אחרי שהיא הבטיחה את מקומה במוקדמות ליגת האלופות בעונה הבאה, הקבוצה של הארי רדנאפ מוכנה להסתערות נוספת.
על פי הדיווח, ליברפול תעדיף לקבל מזומן עבור השחקן בן ה-30 ואומדת את ערכו בכ-10 מיליון ליש"ט, כאשר גם אסטון וילה, סביליה, רומא ודינאמו מוסקבה נמצאות במירוץ אחריו.
עוד נטען כי בניון, ששיחק בתחילת דרכו באנגליה במדי ווסטהאם, יעדיף לעבור ללונדון אם יעזוב את ליברפול ובגלל שטוטנהאם העפילה למוקדמות ליגת האלופות, מדובר ביעד מועדף.
|
בניון: אני ממתין בסבלנות להתפתחויות |
|
בניון עצמו התייחס לעתידו בראיון שנערך לכבוד יום הולדתו ה-30 בתכנית הספורט ברדיו ללא הפסקה בשיתוף ONE כשאמר: "כרגע אני מחכה בסבלנות להתפתחויות, יש לי חוזה לעוד שלוש שנים בליברפול, זה מקום מדהים ונהניתי מכל רגע עד היום. אני לא הולך לשום מקום כרגע אם זה תלוי בי אני רוצה להישאר כאן כמה שיותר אבל כשיגיע הזמן ניקח את ההחלטה הנכונה".
בניון עבר עונה לא פשוטה באנגליה מבחינה קבוצתית. ליברפול סיימה את העונה במקום השביעי המאכזב, הודחה בשלב מוקדם בגביע, לא הגיעה לשמינית הגמר בליגת האלופות והודחה בחצי גמר הליגה האירופית, למרות שער ובישול של הישראלי.
 |
בניון וטורס. הכוכבים של ליברפול בדרך החוצה? (רויטרס) |
|
ביולי 2009 חתם בניון על חוזה חדש במדי ליברפול ל-4 שנים נוספות, אבל חוסר הבהירות סביב הקבוצה בעקבות העונה החלשה עלולה להביא לעזיבתם של חלק מהכוכבים וגם לסיום דרכו במרסיסייד.