יום שישי, 18.04.2025 שעה 21:11
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

בניטס: מאוכזב, השער של בניון נפסל שלא בצדק

מנג'ר ליברפול התייחס לשער שבוטל בטענת נבדל ב-1:0 מול אתלטיקו ואמר: "זה יכול היה להיות גרוע יותר". קיקה סנצ'ז פלורס: "יתרון שביר ומשמעותי"

|
בניטס מתלונן לאחר הפסילה של השער (GettyImages)
בניטס מתלונן לאחר הפסילה של השער (GettyImages)

אחרי מסע ארוך שעברה ליברפול בדרך למדריד בעקבות ענן האפר שזיהם את השמיים של מדינות אירופה, היא חוזרת לאנגליה מאוכזבת בעקבות הפסד 1:0 בוויסנטה קלדרון.

כנראה שהמסע בן 24 השעות שעברו שחקניו של רפא בניטס השפיע על יכולתם כי הם הציגו משחק חלש מול המדרידאים. למרות זאת, ליברפול חוזרת לאנפילד עם הפסד מינימלי בלבד בעקבות שער של דייגו פורלאן בדקה ה-9. 

יוסי בניון, שפתח בהרכב, זכה לתשומת לב גדולה לאחר שבדקה ה-18 הוא כבש שער שיוויון לאחר בישול של קויט אך השופט פסל את השער החוקי בטענת נבדל.

לקראת הגומלין, המרסיסיידרס יודעים כי הליגה האירופית היא למעשה הדרך שלהם להציל את העונה המאכזבת הזו.   

מאמן הקבוצה, רפא בניטס, לא יכל להתעלם מהשער שנפסל שבעצם מנע מקבוצתו להגיע לגומלין כפייבוריטית: "היו לנו 2-3 הזדמנויות לכבוש. השופט פסל לנו שער חוקי שהיה צריך להיחשב. אנחנו מאוכזבים. זה היה שער חוקי של בניון אבל אי אפשר לשנות משהו אחרי המשחק" .

למרות התוצאה, המאמון נותר אופטימי לקראת ההמשך במפעל: "זה יכל להיות טוב יותר וגם יכל להיות רע יותר. הכל עדיין יוכרע באנפילד מול התמיכה של הקהל שלנו. הוכחנו שאנחנו יכולים לכבוש מול ווסטהאם. אנחנו נעלה ונתקוף בכל הכח, אני בטוח שנכבוש. יש לי ביטחון מלא באנפילד".

יוסי בניון (GettyImages)
יוסי בניון כובש את השער שנפסל (GettyImages)

"אין פייבוריטית ואנחנו יודעים שהמצב מסוכן. חזרנו מול ליל ובנפיקה גם ממצב כזה"', סיכם המנג'ר הספרדי שלא האשים את המסע המפרך שעברה קבוצתו בדרך למשחק: "עבדנו קשה, זה היה בסדר".

שוער הקבוצה, פפ ריינה הוסיף ואמר: "בקלדרון, הם חזקים. הכל עדיין אפשרי. לא שיחקנו טוב אבל באנפילד, נתקוף. ב-20 הדקות הראשונות לא היינו טובים ואז נכנסו לעניינים. אנחנו לא שמחים אבל זה יכול להיגמר רע יותר. אם יש קבוצה שמסוגלת לחזור זה ליברפול באנפילד".

דייגו פורלאן חוגג (רויטרס)
דייגו פורלאן חוגג . "לא יכולים להיות בטוחים מדי בעצמנו" (רויטרס)

בצד השני, קיקה פלורס סנצ'ז שניצח את המשחק יודע שהוא מגיע עם יתרון שביר לאנגליה: "אנחנו לא יכולים להיות יותר מדי בטוחים בעצמנו. אנחנו חייבים לשחק טוב באנפילד ולא לחשוב על משהו אחר".

"זה יתרון קטן ושביר אך משמעותי", סיכם המאמן של אתלטיקו.  

לכתבה זו התפרסמו 28 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 28 תגובות ב-19 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
19
אופיר23/04/2010 18:33
עכשיו צא
ח יא מושפל
השב   •  02
18
דניאל 2223/04/2010 18:11
דד
השב   •  00
17
גל23/04/2010 17:25
רומא כי קבוצה עם עבר ענקי בליגה האיטלקית כאשר הייתה בשלושת הליגות הטובות בעולם, לא שעכשיו היא לא שם אבל נלך עם אופה ונסכים שהגרמנית איך שהוא יותר טובה, רומא ניצחה את אינטר דבר שצלסי מוליכת הליגה האנגלית לא עשתה ליברפול חסרת כסף ומאמן ומוטיבציה כדי איך שהוא לצאת מהשנה הזאת ומהשנים הקרובות טוב, אז אני מסכים עם 3 כשהיא אומרת שבספק עם ליברפול תזכה באליפות בקרוב כי עם כל העבר הדבר היחידי שאיך שהוא מזכיר את עונת האליפות של ליגת האלופות הוא אך ורק ג''רארד, וגם הוא בתקופה רעה, אז יוסי יכול להישאר בליברפול שגם אחרי עונה פנטסטית כמו שנה שעברה ואחרי כל החיזורים לא מקבל מספיק קרדיט או שהוא יכול לצאת להתחלה חדשה עם יותר כסף בבנק ויותר מוטיבציה ברומא. וכן, לליברפול יש עבר מפואר כמו של יונייטד ואי אפשר להתעלם מזה, אבל השחקנים שלהם? בהחלט כן שכחו שהם משחקים בשביל שם ענקי ונראים כאילו הם משחקים אך ורק בשביל הכסף, ובשביל הכסף בניון לא צריך להישאר בליברפול
השב   •  01
כותב מהלב24/04/2010 04:38
ול 16 - לפני שאתה לא נסכים עם התוכן אולי תבדוק את העובדות לפני שאתה מעלה אותן על הכתב. קודם כל לא אמרתי שליברפול היא קבוצה בלי עבר.להפך הדגשתי שהעבר שלה מפואר רק בלי הווה ועתיד. שנית  3 חצאי גמרים+2 גמרים+זכיה בצ''מפיונס אתה מדבר בדיוק? כל זה קרה לפני שיוסי הגיע בכלל לליברפול אז מה זה קשור ליוסי ??
השב   •  00
16
רואי23/04/2010 17:08
להגיד על ליברפול(הקבוצה המעוטרת באנגליה)שהיא קבוצה ללא עבר וללא עתיד זה טימטום.להזכירך ב-4 שנים האחרונות ליברפול הגעיה ל-3 חצי גמר+2 גמרים+זכיה בצ''מפיונס,ועוד להשוות אותה לרומא,קבוצה ללא מסורת ,תארים,אוהדים,שבמקרה נאבקת על האליפות בליגה נחותה מהאנגלית ספרדית וגרמנית זה הזוי,אז כמו שאמרתי הכתיבה יפה אבל התוכן חביבי,התוכן.
השב   •  31
15
יקיר23/04/2010 16:41

יוסי בניון לא נורא יבוא''ך הגול באנפילד..=]

השב   •  20
14
ישראל23/04/2010 15:23
יוסי בניון  לא צריך להיות בליברפול הוא צריך להיות ב-מכבי תל אביב
השב   •  06
פח23/04/2010 16:21
בניון שחקן טוב מידי כדאי לעבור אל מקקי איכ לקבוצה שהפסידה לאחי נצרת תמשיך לחלוום אוהד מקקימסרעח
השב   •  00
13
אוהבים אותך יוסי23/04/2010 14:02
השב   •  30
12
glory glory fuck united23/04/2010 12:55
גר''ארד עושה חרם על יוסי,יוסי צריך לעבור לרומא יהיה שם שחקן מפתח כמו בליברפול עד העונה
השב   •  16
11
יפואי23/04/2010 12:42
יוסי הכי טוב בליברפול למרות המצב הקשה שנה שנתיים ויש לכם סיכוי לאליפות הכל תלוי במאמן וההנהלה
השב   •  21
10
ביתרי23/04/2010 12:13
השב   •  11
9
בני23/04/2010 12:06
מי זה הנגוג הזה ? ליברפול חייבים כול עונה 4 חלוצים ברמה לכול המסגרות ככה זה
השב   •  50
8
אושריי23/04/2010 11:33
השב   •  21
7
אמיר23/04/2010 11:30
השב   •  31
6
אדום לעד23/04/2010 10:18
איזה כתיבה מהממת
השב   •  31
5
נתנאל23/04/2010 09:40
עזוב אותך כולם אנטישמים
השב   •  62
4
מיטל23/04/2010 09:31
היה נבדל, שער חוקי, לא פייר!
השב   •  121
3
כותב מהלב23/04/2010 09:26
יוסי,ילד שלי מוצלח. אני יודע שלשחק בליברפול זה חלום שהתגשם מבחינתך אבל כמו שזה נראה עכשיו החלום הופך למעין סיוט, כשהקבוצה שלך לא מתפקדת והכוכב שלכם פצוע. בלי טורס אתם סתם קבוצת
אמצע טבלה, שלא נראה שתגיע לשום הישג משמעותי ב 10 השנים הקרובות.
אז נכון שליברפול היא לא סתם עוד קבוצה. האווירה נפלאה, האוהדים המסורים לא מפסיקים לשיר ואפילו הדשא באנפילד נראה ירוק מתמיד(בעיקר מקינאה כלפי מנצ''סטר יונייטד וצ''לסי.) אבל שחקן עם אופי כמו שלך רוצה מעל הכל השגים ותארים, וכאלה לדאבונך לא נחתו באנפילד מאז שהגעת לקבוצה.
הפעם האחרונה שחגגו אליפות באנפילד הייתה לפני 20 שנה – כשהיית בן 10.הבן שלך כמעט בן 10 עכשיו אבל כמו שזה נראה האליפות הבאה של ליברפול(אם בכלל) תגיע כשהנכד שלך יהיה בן 10.
ליברפול היא קבוצה גדולה עם עבר, והדגש הוא על עבר, מפואר, הווה די מבויש,בלשון המעטה ועתיד מאוד מעורפל(גם ללא הר הגעש באיסלנד). לעומת זאת יש לא מעט קבוצות באירופה עם ארון גביעים קטן יותר מזה של ליברפול אבל עם חזון ורצון להגדיל אותו
אחת מהן היא רומא. קבוצה עם עבר לא מזהיר ואפילו מביך(עיין ערך התבוסות מול היונייטד בליגת האלופות)
הווה די מבטיח (סיכוי לא רע לסיים עם דאבל באיטליה!!) ועתיד כמו אבטיח.(אי אפשר לדעת עד שפותחים אותו)
אבל אם נכונות השמועות וברומא בונים עלייך – לך על זה בלי לחשוב פעמיים(וקח איתך את טורס אם אתה יכול.) כי ברומא יש לך יותר סיכוי להגיע להשגים ותארים מאשר בליברפול,מזג האוויר יותר טוב והטיסה לארץ קצרה יותר.
אז רגע לפני שאתה חוגג 30 קח החלטה אמיצה אבל חכמה.כי כמו שזה נראה עכשיו כל הדרכים מובילות לרומא!!
השב   •  2018
קצר23/04/2010 10:32
חפרת אחי
השב   •  92
McManaman23/04/2010 10:37
כמה שטויות בתגובה אחת!
תזכיר לי מי זה יוסי בניון? הוא שחקן טוב לא רק בזכות עצמו אלא בזכות עבודה קשה שלו ושל מאמן ליברפול שהרים את המניה של השחקו הבינוני הזה ששמו יוסי בניון. אם הוא רוצה זכותו לעזוב וזכותו להישאר, אבל להגיד שליברפול לא תזכה בכלום במשך עוד הרבה זמן זה בולשיט! להגיד שבליברפול מקנאים בבלופנייטד וצ''לאיכסי זה ב-ו-ל-ש-י-ט! אנחנו לא מקנאים בבלופנייטד אנחנו שונאים אותם וזה הדדי.
ל"כותב מהלב" אתה יכול להגיד את כל מה שאתה רוצה על ליברפול וזכותך לחשוב שיוסי בניון יקרא את התגובה שלך אבל תזכור המניה של יוסי גבוהה לא רק בזכות עבודה קשה שלו אלא בזכות בניטז שעשה ממנו שחקן ובזכות התקשורת הישראלית שלא מפסיקה לנפח את סיפור השהות של יוסי באחד המועדונים הכי גדולים בעולם ובמידה והוא יחליט לעבור לקבוצה אחרת כמו רומא למשל זאת טעות כי הליגה האנגלית נחשבת לליגה הרבה יותר טובה והרבה יותר קשה והרבה יותר מכובדת מהליגה האיטלקית, ואין עוד ליגה כזאת חוץ מאולי הספרדית!
השב   •  92
יוסי בניון23/04/2010 12:30
השב   •  51
כותב מהלב23/04/2010 13:57
אני מסכים איתך שהליגה האנגלית יותר איכותית מהאיטלקית אבל כל שחקן שמכבד את עצמו יעדיף אליפות וגביע באיטליה והשתתפות בליגת האלופות מאשר השתתפות בליגה האירופיתץ אני מבין שבתור אוהד ליברפול האמת כואבת אבל מה לעשות אתם פשוט לא מספיק טובים.
השב   •  02
McManaman23/04/2010 14:44
מתי היה התואר האחרון של רומא?!?!? אז נכון הם מאוד קרובים לדאבל העונה אבל זה כי כל שאר היריבות שלה בליגה איטלקית ממש חלשות והיחידה שיכולה לקחת ממנה את האליפות היא אינטר שיותר חשוב לה לזכות בליגת האלופות מאשר באליפות איטליה. רומא אולי תזכה השנה אבל שנה הבאה רוב הסיכויים גם מילאן וגם יובה יחזרו שוב לתמונה.
ליברפול אומנם עברה עונה מזעזעת, אבל היא תחזור לפסגה בעונה הבאה. תמיד יש את השנה הזאת ששום דבר לא הולך לקבוצה, ואם בניון חכם ומכבד ואוהב את ואת האוהדים הכי טובים בעולם הוא ישאר בקבוצה ויעזור להרים אותה וככה הוא גם יזכה לאהדת אוהדים ויצטייר כמו שחקן נשמה שנאמן למועדון בטוב וברע (כמו בופון ודל פיירו למשל שנשאר ביובה גם אחרי שהורידו אותה ליגה), וזה גם מאוד חשוב, ואני כמו כל אוהדי ליברפול משוכנעים שליברפול תחזור למקום הטבעי שלה ותוריד את בלופנייטד למקום הטבעי שלה. הכל עניין של זמן.
אם בניון, טורס, מסצ''ראנו וכו''. נאמנים למועדון הם ישארו בליברפול! 
השב   •  20
2
מומו23/04/2010 09:21
זה רק אומר שזה כזה מיותר שופטים ימשיכו לטעות אין מה לעשות
השב   •  210
1
מנשה23/04/2010 09:14
אפילו לא שחקן אחד של ליברפול, וגם בניטז, אמר שהם הפסידו בגלל המסע הארוך שהם היו צריכים לעבור כדי להגיע למשחק. אף אחד אפילו לא הזכיר את זה. בארץ זה היה קורה הפוך - לא הייתם מוצאים שחקן אחד שהיה מתעלם ממסע כזה, כולם היו מתרצים הפסד ואומרים שזה בגלל המסע. זה ההבדל הבסיסי ביותר בין הכדורגלן הישראלי לאירופי.

כדורגלני ישראל - ראו ולמדו.
השב   •  182
שם דבר23/04/2010 09:38
רק אתמול קבוצת הפאר האירופית ברצלונה טענו בדיוק אותן טענות על עיפות וכדו אז בחיית אל תלכלך סתם

חוץ  מזה שזה באמת מאוד מעייף להטלטל בדרכים מאות קילומטרים באוטובוס תנסה פעם ותראה

רק בריאות אבל''ה
השב   •  52
לב אדום23/04/2010 09:49

מה זה השטויות הללו .
תפסיקו לקשקש על השחקן הישראלי ולעשות הכללות !
יש שחקנים שלא יאמרו ויש כאלה שיתלוננו .
כמו בארץ גם בחול .
הישראלי בדבר אחד פחות טוב מהאירופאי ( וגם זה מצטמצם ) וזה עניין הכושר הגופני ! רק זה .
אם לבניון היה כושר כזה ( אחרי פציעה ) בתחילת דרכו הוא היה מגיע לריאל או בארסה בוודאות .

השב   •  41
אסור לפספס
נגןזכה באיש המשחק וקיבל במתנה חזיר שלם
זכה באיש המשחק וקיבל במתנה חזיר שלם
נגןהנציג הישראלי באינטר מיאמי עם שער גדול
הנציג הישראלי באינטר מיאמי עם שער גדול
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */