יום שני, 28.04.2025 שעה 18:20
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
7025-6432הפועל ב"ש1
7034-7132מכבי ת"א2
5539-6131מכבי חיפה3
5342-5631בית"ר ירושלים4
4543-4432הפועל חיפה5
4147-4332מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3839-4031הפועל ירושלים1
3841-3431מכבי בני ריינה2
3746-2931עירוני ק"ש3
3442-2731עירוני טבריה4
3343-2531בני סכנין5
3152-4331מ.ס אשדוד6
3148-2931מכבי פ"ת7
2451-2631הפועל חדרה8

אלישע: המשחק יהיה בידינו אם נהפוך אותו לקל

מאמן מכבי חיפה לשחקנים לקראת בני יהודה הערב ב-20:00 בבלומפילד. אלמונים ריססו כתובות נאצה במגרש האימונים ובמשרדים. החשד: אוהדי הפועל חיפה

|
אלישע והשחקנים באימון. להגדיל את הפער (עמית מצפה)
אלישע והשחקנים באימון. להגדיל את הפער (עמית מצפה)

מכבי חיפה קיימה אמש (ראשון) אימון מסכם לפני המשחק הערב (שני) ב-20:00 בבלומפילד מול בני יהודה במסגרת המחזור ה-29 בליגת-העל. הירוקים מקדימים את הפועל ת"א בחמש נק' הפרש, ורוצים לנצח במשחק ההשלמה, כדי להגדיל את הפער בחזרה לשמונה נק'.

באימון המסכם לקראת המשחק תירגל המאמן אלישע לוי את ההרכב שפתח בניצחון מול הפועל פ"ת במחזור הקודם, כאשר אייל גולסה לא ייכלל בסגל. אלישע אמר לשחקנים: "אם נדע להפוך את המשחק לקל, ולעשות את מה שצריך על המגרש, המשחק יהיה בידיים שלנו".

במכבי חיפה שיפשפו בבוקר את עיניהם ולא עיכלו את מה שראו. שבוע לפני הדרבי החיפאי (שבת, 17:20) רוססו בלילה כתובות גרפיטי במתחם קצף ובמשרדי המועדון בקרית ספר שבכרמל.

בין הכתובות שרוססו: "יעקב שחר מת", "מוות לירוקים" ועוד כתובות נאצה חמורות שונות. באחת הכתובות אף נכתב "עיר הפועלים". במכבי חיפה הבחינו בכתובות ודאגו למחוק אותן במהרה.

על פי מכבי חיפה, מצלמות האבטחה תיעדו את האלמונים והחומר הועבר למשטרת ישראל. חיפה יצאה בקריאה לקהלי הקבוצות לנהוג באיפוק וגינתה את המעשה. בשלב זה החשד הוא שככל הנראה אוהדי הפועל חיפה ביצעו את המעשה.

איתמר צ´יזיק (עמית מצפה)
איתמר צ´יזיק. בחיפה גינו את המעשה (עמית מצפה)

אצל היריבה העירונית הוציאו הודעה שגינתה את המקרה: "הפועל חיפה מגנה בתוקף את ריסוס הכתובות וקוראת לאוהדים להתנהגות ספורטיבית". משטרת זבולון תגביר את הסיורים באזור אצטדיון קרית חיים למניעת הישנות המקרים.

אין זו הפעם הראשונה שלפני משחק הליגה בין הקבוצות מרוססות כתובות גרפיטי. ערב הדרבי הקודם קרה הדבר במתחמים בקרית חיים ובכפר גלים.

אוהדי הפועל חיפה (עמית מצפה)
אוהדי הפועל חיפה. יקבלו כ-1,600 כרטיסים לדרבי (עמית מצפה)

משטרת חיפה החלה לטפל בתלונה ותנסה לאתר את מרססי הכתובות. בפעם הקודמת היה זה ראש עיריית חיפה, יונה יהב, שקרא לראשי שתי הקבוצות ולקפטנים לשיחה על מנת להרגיע את הרוחות בין המחנות, דבר שתרם בסופו של דבר לאווירה הכללית, אבל לא מנע את מעשי הוונדליזם. לדרבי הקרוב, אגב, הקציבו הירוקים כ-1,600 כרטיסים לאוהדי הפועל חיפה שיישבו ביציעים 6-8.

ההרכב המשוער של מכבי חיפה למשחק מול בני יהודה: ניר דוידוביץ', אייל משומר, דקל קינן, שי מימון, פיטר מסיללה, בירם כיאל, ג'ון קולמה, ליאור רפאלוב, יניב קטן, ולדימיר דבאלשווילי, שלומי ארבייטמן.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
אסור לפספס
נגןגוליבר: וומבניאמה משחק עם ילדים כדורגל
גוליבר: וומבניאמה משחק עם ילדים כדורגל
נגןכשאתה עולה על טיסה ביחד עם שחקני ברצלונה
כשאתה עולה על טיסה ביחד עם שחקני ברצלונה
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
/* LAST / NEXT ROUNDs */