יום חמישי, 18.12.2025 שעה 12:39
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

שחר בן עמי ינהל את הפועל ר"ג, קוריס יעזוב בקיץ

קוריס מינה את בן עמי, שיהיה אחראי הכספים, בהסכמת הבקרה התקציבית. הבעלים ינהל מו"מ להעברת הבעלות. אורליצקי: "צריך שר"ג תסיים את השנה"

|
שחר בן עמי. ינהל את הקבוצה מרמת גן
שחר בן עמי. ינהל את הקבוצה מרמת גן

עו"ד שחר בן עמי מונה על ידי הבעלים של הפועל רמת גן, ירון קוריס, לנהל את הקבוצה עד סוף העונה.

הבקרה התקציבית בודקת כבר מספר חודשים את התנהלותה של הפועל רמת גן. החשש בבקרה כי חובות ישנים עלולים להתערבב עם ניהול החשבונות של הקבוצה ולכן גם מונה בן עמי לתפקיד.

יו"ר הרשות לבקרה תקציבית, עופר אורליצקי אמר ל-ONE עוד לפני המינוי: "אנחנו רוצים לשים עו"ד נאמן מטעמנו בהפועל ר"ג, שיחד עם הספונסרים ידאג לעלות את הקבוצה על דרך המלך ואנחנו חושבים שהיא תצליח לסיים את השנה בצורה טובה מבחינה פיננסית".

גורמים בבקרה  סיפרו ל-ONE עוד בטרם המינוי הרשמי: "המהלך מתבצע בשיתוף פעולה עם ירון קוריס, וכמובן שהוא יישאר הבעלים. אנחנו מכבדים אותו ורק מעוניינים לדאוג לכדורגל שזה תפקידנו".

קוריס עצמו יישאר הבעלים של הקבוצה וימשיך לעמוד בראשה עד הקיץ. בינתיים, הוא ינהל משא ומתן להעברת הבעלות. ל-ONE נודע כי הבעלים כבר ערך מספר שיחות עם רוכשים פוטנציאליים אך נכון לעכשיו, לא היתה שום התקדמות במשא ומתן.

הפועל ר"ג הגיבה לאירועים האחרונים: "לאור מחול השדים, השמועות והפרסומים בשעות האחרונות, הרינו להבהיר בזה כי למועדון הכדורגל הפועל ר"ג - גבעתיים לא מונה כל נאמן או בעל תפקיד אחר, צד ג' לא הטיל עיקול והמועדון אינו נמצא בסכנת פירוק".

ירון קוריס. יעזוב את המועדון (אלעד ירקון)
ירון קוריס. יעזוב את המועדון (אלעד ירקון)

"מובהר, כי המועדון שכר את שירותיו של עו"ד שחר בן עמי במטרה לסייע להתנהלות המועדון בעת של קשיים כלכליים ועל מנת להכין את המועדון למעבר לבעלים חדשים בפגרה הקרובה. הפועל ר"ג הינו מועדון ותיק, חזק ויציב וכך יהיה גם בעתיד".  

במועדון הרמת גני רוצים לסיים בצורה הכי טובה את העונה ולהמשיך ביום שבת מול הפועל חיפה את המומנטום מהניצחון המצוין על בני יהודה בתחילת השבוע.

הבקרה לנצרת: אם לא ישולמו המשכורות, לא תקבלו מימון
הרשות לבקרת תקציבים אמורה להעביר ב-15 במרץ, בשבוע הבא, כ-400 אלף שקל למכבי אחי נצרת כחלק מתקציב המימון שעובר מההתאחדות לכדורגל לקבוצות ליגת העל. הבקרה הודיעה לנצרת, כי אם לא ישולמו כל יתרת המשכורות עד לתאריך הנקוב, הכספים לא יעברו. 

נצרת חייבת לשלם משכורות (שי לוי)
נצרת חייבת לשלם משכורות (שי לוי)

אורליצקי אמר ל-ONE: "יש לנו פגישה עם נצרת ביום ראשון, אבל כרגע, אם לא נקבל מהם הבטחה שעד ה-15 ישולמו כל המשכורות, הם לא יקבלו את הכסף, ורואה חשבון משלנו יגיע למועדון ויעשה סדר".
            




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */