יום רביעי, 04.02.2026 שעה 16:34
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
3926-4321מכבי ת"א3
3825-3921הפועל ת"א4
3523-4121מכבי חיפה5
2933-3721הפועל פ"ת6
2827-2421בני סכנין7
2744-3521מכבי נתניה8
2244-2621עירוני טבריה9
2037-2821הפועל חיפה10
2042-2521מ.ס אשדוד11
1939-3021עירוני ק"ש12
1930-2021הפועל ירושלים13
1147-1621מכבי בני ריינה14

דה סילבה: כלום לא גמור, גם לא מאבק האליפות

למרות פער 11 הנקודות ממכבי חיפה, בלם הפועל ת"א אופטימי. על ה-1:1 בפ"ת: "אין מה לעשות מול שער כמו זה של צרפתי". האדומים לדין. צפו בתקציר

|
שחקני הפועל ת
שחקני הפועל ת"א. נתקעו באורווה (רועי גלדסטון)

שחקני הפועל ת"א קמו היום (שלישי) עם תחושה מוכרת: שוב, האליפות התרחקה מהם, הפעם עם תיקו 1:1 מאכזב מול הפועל פ"ת באורווה, שהעמיד את הפער ממכבי חיפה על 11 נקודות בצמרת ליגת העל.

המאמן אלי גוטמן והשחקנים מסכימים שהתוצאה משקפת את מהלך העניינים על הדשא. למרות האכזבה, נכנס אמש נציג הבעלים, גבי קצרה, לחדר ההלבשה בסיום המשחק, ועבר שחקן שחקן כדי לעודד את הקבוצה. 

הרבה זמן לא ראו בהפועל ת"א את גוטמן זועם כ"כ, כשהוא ממש השתולל בחדר ההלבשה במחצית המשחק, בניסיונו לנער את חניכיו ולנסות להוציא ניצחון. לבסוף הגיע גיא צרפתי ומנע מדגלאס דה סילבה שער ניצחון שימתיק לו את חגיגות יום ההולדת. 

הבלם הברזילאי התייחס למשחק: "ניסינו בכל הכח ועשינו כל מה שאפשר כדי לנצח. היה קשה מאוד לשחק על המשטח באורווה. חבל שהשער שלי לא החזיק מעמד הרבה זמן, אבל נגד גול כמו שקיבלנו אין הרבה מה לעשות. חשוב שגם אחרי משחק כזה נרים את הראש למעלה, שום דבר עוד לא נגמר ונתחיל להתכונן לבני יהודה ביום שבת".  

שחקנים בהפועל היו המומים מהשער שספגו. אחד מהם אמר: "זה גול של פעם בעונה. חוסר מזל לספוג דבר כזה". שחקן נוסף ציין: "היה משחק קשה. במחצית הראשונה בקושי הגענו לשער של פ"ת. אני לא חושב שהחסרון של ביברס קשור. לא הלך לנו כלום. אפילו אבוטבול ששנה שעברה היה אמן בהכנסת כדורי עומק, לא הצליח.

צפו בצרפתי מפציץ את השער של הפועל ומסבך אותה במאבק האליפות

צפו בגול הנדיר של צרפתי נגד הפועל

"תנאי המגרש באמת קשים אבל זה לא תירוץ. כולם היו חלשים. על תואר האליפות שמתרחק עוד יותר אמר: "אי אפשר לדעת מה יקרה. אנחנו משחקים ונלחמים עד הסוף".  

הפועל ת"א תעמוד לדין עקב איחור בעלייה למגרש
האדומים יעמדו לדין משמעתי בגלל איחור בעלייה למגרש. האדומים התעכבו אמש ביציאה מחדרי ההלבשה, מאחר והשוער וינסנט אניימה ענד על רגליו סרטים לבנים, צבע שאסור לו לו לענוד. הניגרי התבקש להוריד את הסרטים והעיכוב הוביל לשריקת פתיחה מאוחרת. האירוע נרשם בדו"ח השיפוט של אלון יפת ולכן האדומים צפויים לעמוד לדין. 

הפועל פ"ת והפועל ת"א נפרדות בתיקו

בנוגע לדחיפות שהתרחשו במחצית השנייה במרכז המגרש, יפת לא רשם בדו"ח השיפוט מי מהשחקנים אשם באירוע, מאחר ולא ראה. לכן, לא צפויים להיות כתבי אישום, אלא אם כן יוגשו תלונות בעקבות שידור הטלוויזיה שיצביעו מדוע הכל התחיל.

כזכור, יפת לא שלף אף כרטיס לאחר שנרגעו הרוחות. יפת קיבל תשבוחות ממנכ"ל איגוד השופטים, יריב טפר, שהיה המשקיף במשחק מטעם ההתאחדות. טפר אמר: "יפת ניהל בצורה טובה מאוד משחק שהפך לחם".

דה סילבה (רועי גלדסטון)
שחקני הפועל ת"א מאוכזבים באורווה (רועי גלדסטון)

לגבי הדחיפות אמר: "הוא לא ראה איך זה התחיל וגם אני לא. היה קשה מאוד לשים לב ממה החל הכל, אז למי הוא היה אמור לשלוף כרטיס? הוא ניהל את הסיטואציה בצורה טובה מאוד".   

הפועל ת"א תהנה מיום חופש, ותחזור לאימונים מחר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */