יום שני, 14.04.2025 שעה 20:17
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6629-6629מכבי ת"א1
6421-5829הפועל ב"ש2
5138-5929מכבי חיפה3
5038-5229בית"ר ירושלים4
4436-4029הפועל חיפה5
3743-3929מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2942-2329בני סכנין5
2841-2329עירוני טבריה6
2751-3929מ.ס אשדוד7
2147-2429הפועל חדרה8

עידן וייצמן: למזלנו השבוע הזה עמוס במשחקים

קשר אשדוד מצא יתרון בלשחק 3 משחקים ב-6 ימים, לקראת מכבי פ"ת ב-19:00: "התאוששנו מהר מההפסד להפועל". מגמאדוב יחזור להרכב המקומיים

|
וייצמן:
וייצמן: "זה משחק חשוב לשתי הקבוצות" (תומר גבאי)

במ.ס אשדוד רוצים להשיב את הכבוד לאוהדים. אחרי הניצחון באמצע השבוע 0:1 על הכח עמידר רמת גן בגביע המדינה, בקבוצה רוצים להמשיך לתקן את העוול שעשו בתבוסה 4:0 במחזור האחרון להפועל תל אביב ולשוב הערב (שבת) למסלול הניצחון, בחוץ מול מכבי פ"ת ב-19:00.

הקבוצה של יוסי מזרחי ערכה את ההכנות האחרונות למשחק השלישי בתוך 6 ימים ונראה כי גם הפעם המאמן צפוי לערוך מספר שינויים בהרכב.

אל מרכז ההגנה צפוי לשוב מתן אוחיון, אחרי שזכה למנוחה במשחק הגביע. עדיין לא ברור מי יפתח בעמדת המגן השמאלי, אדיר טובול או רחמים צ'קול. לקישור צפוי לשוב ניר ביטון, שישחק ליד עידן ויצמן. עידן שריקי ודמיטאר מקרייב צפויים להמשיך לקבל קרדיט בחוד.

באשדוד יודעים היטב, שלמשחק הקרוב משמעות גדולה גם בכל הקשור למאבק של הקבוצה של מזרחי להיכלל בפלייאוף העליון. אחרי ההפסד להפועל תל אביב, באשדוד רוצים להשיג את שלוש הנקודות כדי להשיב את החיוך על פני השחקנים והאוהדים.

יוסי מזרחי וסטויקיץ´ (אמיר לוי)
יוסי מזרחי וסטויקיץ´. באשדוד מחפשים להחזיר את הגאווה (אמיר לוי)

"התחלנו את משא הכיפור בניצחון על הכח. זה נתן לנו אוויר. מכבי פ"ת יהיה משחק קשה מאוד ועוד באורווה בכלל זה יהיה קשה", אמר עידן ויצמן, שניצח שם רק פעם אחת בקריירה, והוסיף: "זה יהיה משחק שקול מאוד, קשה מאוד וחשוב לשתי הקבוצות. אני מאוד מקווה שנשוב עם הנקודות".

"המזל הכי גדול שלנו היה שהשבוע הזה היה צפוף במשחקים, ככה שהצלחנו להתאושש מהר מההפסד להפועל תל אביב ועכשיו אנחנו מרוכזים רק במכבי פ"ת. שכחנו את ההפסד להפועל. ברור שזה לא קל לשחק 3 משחקים ב-6 ימים, אבל כמו שכולם ראו כבר באמצע השבוע בגביע המדינה, יש לנו סגל רחב כשכמעט לכל עמדה יש לפחות שני שחקנים. מה עוד שיש לנו כושר טוב מאוד, ככה שזה לא יהיה תירוץ".

יניב קטן מול אדיר טובול (אמיר לוי)
אדיר טובול. לא ידוע אם הוא יפתח, או רחמים צ`קול (אמיר לוי)

הרכב משוער: דרגאן סטויקיץ', מרקו פופוביץ', כריסטיאן גונזאלס, מתן אוחיון, אדיר טובול (רחמים צ'קול), ניר ביטון, עידן ויצמן, משה אוחיון, עידן שדה (שי רביבו), עידן שריקי ודמיטאר מקרייב.

מגמאדוב יחזור למרכז הגנת מכבי פ"ת, סנסוני לקישור
כאב ראש חיובי למאמן מכבי פ"ת, פרדי דוד, לקראת משחק הבית של המלאבסים מול מ.ס אשדוד. למאמן לא היה יותר מדי זמן להכין את חניכיו לקראת המשחק מאז הניצחון המרשים 1:5 על מכבי אחי נצרת בגביע המדינה, אבל הוא צפוי להנות מסגל רחב.

לאחר תקופה מרשימה שכללה שלושה ניצחונות ליגה בארבעה משחקים, בשבועיים האחרונים לא הצליחה מכבי פ"ת לנצח, כאשר הפסידה בבית למכבי חיפה וסיימה בתוצאת תיקו בקופסא מול מכבי נתניה.

מגמאדוב. הבלם הוותיק יחזור למרכז ההגנה (אמיר לוי)
מגמאדוב. הבלם הוותיק יחזור למרכז ההגנה (אמיר לוי)

בהרכב של פרדי דוד מסתמנים מספר שינויים, כאשר הקפטן והבלם הוותיק, מוראד מגמאדוב, ערך אימון מלא ויוכל לשחק. הוא צפוי לחזור לעמדה הקבועה שלו במרכז ההגנה, לצידם של ניצן דמארי ואבי יחיאל.

לאור חזרתו הצפויה של מגמאדוב, מי שיוסט בחזרה לקישור האחורי הוא הצרפתי, סבסטיאן סנסוני, ממנו מאד מרוצים במכבי פ"ת. שחקן נוסף שבתקופה הקצרה שלו באם המושבות הותיר רושם חיובי, הוא נבויסה מרינקוביץ', שמאחר וטרם חזר לכושר משחק מלא, אמור לפתוח על הספסל ולהשתלב במהלך המשחק.

דוד מתלבט את מי להציב בקישור לצידם של סנסוני ואסי משיח, כאשר על המקום הנכסף ב-11 הפותחים נאבקים המקדוני, ואנצ'ו טריאנוב, שכבש צמד בגביע המדינה, ודן רומן.

עומר דמארי (קובי אליהו)
עומר דמארי. יפתח בחוד לצד בן-חיים (קובי אליהו)

החלוץ המוכשר, עומר דמארי, שלא התאמן באופן מלא ביום חמישי, ערך הפעם אימון מלא ויהיה כשיר למשחק, כשהוא צפוי לפתוח בחוד ההתקפה לצידו של טל בן-חיים.

הרכב משוער: דרגוסלב יבריץ', אורי אוזן, מוראד מגמאדוב, אבי יחיאל, ניצן דמארי, קובי גנון, אסי משיח, סבסטיאן סנסוני, דן רומן (ואנצ'ו טריאנוב), טל בן-חיים ועומר דמארי.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */