מערכת ONE
|

אורן יעקב (עמית מצפה)
אליפות העולם בשייט לדגם לייזר רדיאל נמשכה היום (שבת) בעומאן, בהשתתפותה של השייטת הישראלית אורן יעקב.
הישראלית, שפתחה נהדר את שיוטיה ביום התחרויות הראשון, אותו סיימה במקום השלישי, סבלה מיום פחות טוב והידרדרה מעט בדירוג הכללי. את השיוט הראשון סיימה יעקב במקום ה-25, השיוט החלש ביותר שלה עד כה, אשר תוצאתו נזרקת נכון לרגע זה.
בשיוט השני שיפרה הישראלית עמדות וסיימה במקום ה-13 ובתום ארבעה שיוטים בסך הכל בתחרות היא מדורגת במקום ה-12, בדיוק עם אותו מספר נקודות כמו טינה מיחליץ' הקרואטית שמדורגת במקום העשירי, אשר יוביל בסופו של דבר לשיוט המדליות.
מי שמוליכה את התחרות לעת עתה היא אן-מארי רינדום מדנמרק, שאמנם חוותה שיוט שלישי מזעזע בו סיימה רק 29, אך ניצחה את השיוט הרביעי ונהנית מהעובדה כי השיוט החלש שלה נזרק.