מערכת ONE
|

נבחרת ישראל בכדורעף נשים (איגוד הכדורעף)
נבחרת הנשים של טורקיה חזרה אמש (שבת) אל המקום הראשון בליגה האירופית לאחר שניצחה באולם מטרווסט את נבחרת ישראל בשלוש מערכות - 14:25, 21:25, 22:25.
הטורקיות שלטו במשחק כבר מהמערכה הראשונה והפציצו 10 אסים שעשו חיים קשים לקבלה של הנבחרת. אם זה לא מספיק, 48 אחוזי יעילות בהתקפה ועוד 11 קיל בלוק של הטורקיות לא ממש אפשרו לישראל להיכנס למשחק במיוחד כשההתקפה מייצרת רק 31 אחוז. למרות זאת, מי שכיכבה בנבחרת היא מורן צור, שהשיגה 12 נקודות.
"לא הצלחנו לחסום מספיק טוב את ההתקפה הטורקית", אמר בסיום המאמן אריה זלינגר, "גם שהמומנטום עבר אלינו לא הצלחנו בשונה מאתמול לשמר אותו מספיק זמן. הנבחרת הטורקית שיחקה מצוין היום". טורקיה חזרה למקום הראשון לאחר שלפני יומיים ירדה אל המקום השני בעקבות ההפסד 3:2 לנבחרת ישראל. לטורקיות 13 נקודות לעומת 11 של הכחולות-לבנות.