שי אלון
|

אמיר וינטרוב (איגוד הטניס בישאל)
שני הטניסאים הישראלים הבכירים דודי סלע ואמיר וינטרוב לא התקשו היום (רביעי) בדרך לחצי הגמר אליפות ישראל שמתקיימת ברמת השרון. סלע (100 בעולם) ניצח את תמיר דניאל 1:6 ו-2:6. הישראלי הבכיר יפגוש בשלב ארבע האחרונים את ההפתעה הנעימה של השבועות האחרונים בטניס המקומי, דקל בר בן ה-22 המדורג 859 בעולם, שהפתיע את שחקן נבחרת הדיוויס בר בוצר(587) עם 4:6 ו-2:6.
וינטרוב (237) גבר ברבע הגמר על טל גולדנגורן (877) בן ה-19, 1:6 ו-4:6. לווינטרוב יהיה מבחן בחצי הגמר מול נועם אוקון בן ה-37 שהוכיח שוב כי הוא עדיין מציג יכולת יותר טובה מרוב השחקנים הישראלים הצעירים, כשגבר 2:6 ו-6:7 על בן פתאל בן ה-18(746).
 |
יוליה גלושקו. עלתה לחצי הגמר (נעם מורנו) |
|
|
בנשים נכנסה לפעולה הישראלית הבכירה יוליה גלושקו. אלופת ישראל המכהנת ניצחה את קרן שלמה 2:6 ו-2:6. בחצי הגמר תפגוש גלושקו את שלי קורליצקי בת ה-16 שגברה 5:7 ו-2:6 על אלונה פושקרבסקי. הקרב המעניין יהיה בחצי הגמר השני בין אלונה פרידמן האוקראינית האוחזת בדרכון ישראלי לבין דניז חזניוק. פרידמן גברה 2:6 ו-5:7 על לינה גלושקו בת ה-14, בעוד חזניוק הביסה את עפרי לנקרי פיינליסטית 2013, 1:6 ו-0:6.
בגזרת הזוגות, אנדי רם ויוני ארליך עלו לגמר כשניצחו 3:6 ו-3:6 את אלון אליה ואיגור סמילנסקי. השניים יתמודדו מול דודי סלע ואמיר וינטרוב שניצחו 2:6 ו-6:7 את מור בוליס וישה זמל כולל 10:12 דרמטי במיוחד בשובר השוויון. כל משחקי הגמר יתקיימו ביום שישי.