שי אלון
|
![אנדי מארי (מערכת ONE)](https://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1220780.webp?width=700)
אנדי מארי (מערכת ONE)
אנדי מארי המדורג 2 בעולם פתח היום (שני) ברגל ימין את אליפות סוף השנה בלונדון עם נצחון נוח 4:6 ו-4:6 על דוד פרר הספרדי המדורג 8 בעולם. מארי, שמשחק לפני הקהל הביתי החמיץ הזדמנויות ראשונות לשבור במשחקון השמיני, אבל ביתרון 4:5 במערכה הראשונה שבר וזכה במערכה בתוך 47 דקות.
במערכה השנייה פרר פתח טוב עם 0:2 ו-1:3, אבל המדורג 2 בעולם נלחם, שבר חזרה ל-3:3 ושוב במשחקון ה-12 שבר וניצח את ההתמודדות בשתי מערכות. המערכה השנייה ארכה 43 דקות.
במשחק השני של בית 2 ניצח הספרדי רפאל נדאל את השווייצרי סטן ואורינקה 3:6 ו-2:6. הספרדי נשבר בפתיחה, אך הצליח לשבור בחזרה ולאזן ל-1:1. נדאל שבר שוב במשחקון השמיני ומשם המשיך ל-3:6. במערכה השנייה ואורינקה שמר על משחקון ההגשה הראשון, אך בשניים הבאים נשבר ונדאל עלה ל-1:5 בדרך ל-2:6 קליל.