מערכת ONE
|

רועי גינת וישי עוליאל (הוועד האולימפי בישראל)
התקופה הנהדרת שעוברת על ישי עוליאל המשיכה גם היום (חמישי) עם העפלה לחצי גמר הטניס במשחקי אירופה האולימפיים לנוער בטבליסי אחרי 5:7, 6:4 ו-4:6 על רובין אריק פרטס האסטוני ובשלב הבא יפגוש את דניאל מיכאליסקי הפולני.
זמן קצר אחרי ההתמודדות, עוליאל התיייצב למשחק הזוגות יחד עם רועי גינת ויחד עם גברו 3:6, 6:4 ו-4:6 על פרטס ודנלי גלינקה האסטונים בדרך לחצי הגמר, בו הם יפגשו את אבזן הוליס ותומאס מאצ'ך הצ'כים.
בשחייה, אלון שמי העפיל לגמר 100 מטרים חופשי מהמקום השישי עם 51.93 שניות. במקצה 400 מטרים מעורב אישי, גל הדר סיים במקום השישי עם תוצאה של 4.31.22 דקות. מאי לוואי התספקה במקום ה-31 ב-100 מטרים פרפר עם תוצאה של 1.0.06.
 |
שחר שגיב, ניב ליבנר ואלון יוגב (הוועד האולימפי בישראל) |
|
|
בג'ודו, גילי שריר סיימה חמישית במשקל עד 57 ק"ג. בקרב על הארד היא נכנעה לאמיליה קנריבה הפינית. שיר קלנר סיימה בשביעית במשקל עד 52 ק"ג. דילן ריצ'סטר סיים את דרכו עם המקום התשיעי במשקל עד 73 ק"ג.
ברכיבת אופני כביש, שחר שגיב לא הצליחה לסיים את התחרות בשל פציעה, אחריה היא הובהלה לבית החולים ושוחררה. אלון יוגב סיים במקום ה-84 מבין 90 רוכבים שסיימו את מרוץ 71 קילומטרים.