גיא דר
|

נבחרת ההתעמלות האמנותית (הוועד האולימפי בישראל)
נבחרת ההתעמלות האמנותית של ישראל כבר מזמן תפסה מקום של קבע על הפודיום בתחרויות הגדולות וגם היום (ראשון) המשיכו הבנות במסורת, הפעם בתחרות הגראנד פרי בטייה, צרפת.
הנבחרת הישראלית זכתה במדליית הזהב בתרגיל הסרטים עם 17.900 נקודות. אחריהן במדליית הכסף זכתה בלארוס, עם 17.800 נקודות ואילו נבחרת אוקראינה זכתה במדליית הארד עם 17.250 נקודות.
גם בתרגילים האישיים נרשמה נציגות ישראלית כאשר לינוי אשרם סיימה במקום החמישי בגמר החישוק עם 17.900 נקודות, במקום השביעי בתרגיל הכדור עם 17.533 נקודות ובמקום השביעי גם באלות עם 17.250. נטע ריבקין, שהייתה אמורה גם היא לקחת חלק בתחרות, חלתה והחליטה לוותר על השתתפותה.
התחרות נערכת תחת אבטחה מוגברת במיוחד בעקבות הפיגועים האחרונים בבלגיה והמתיחות ששוררת גם בצרפת השכנה. הצופים נתבקשו להקדים את הגעתם לאולם עקב בדיקות קפדניות וקיבלו התראה על כך שתיקיהם ייבדקו, מחזה רגיל עבורנו אך בהחלט יוצא דופן בפרבר הקטן מדרום לפאריס