יום ראשון, 16.03.2025 שעה 23:25
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

פול פוגבה חתם באדידס: זה הסגנון והתשוקה שלי

קשר יובנטוס מאחד כוחות עם ענקית הספורט. הכוכב הצרפתי ישיק מהדורה מיוחדת של ACE 16+ PURECONTROL ללא שרוכים בצבעי שחור-זהוב

|
פול פוגבה. עבר לשורות אדידס
פול פוגבה. עבר לשורות אדידס

ענקית הספורט אדידס הכריזה אמש (רביעי) כי פול פוגבה, הקשר הצרפתי של יובנטוס, חתם עמה על חוזה ארוך טווח. מתחילת דרכו ב”דיסטריקט 77” בפריז ועד לבמות הגדולות ביותר בעולם הכדורגל, פוגבה משך עניין עם כל בעיטה, חגיגה ותספורת: "זה חוזה החסות הראשון שחתמתי וזו החלטה חשובה מאוד עבורי", הסביר כוכב יובנטוס ונבחרת צרפת, "בחרתי באדידס מכיוון שיש לנו תשוקות וערכים משותפים. לאדידס יש אותו סגנון כמוני, בתוך ומחוץ למגרש".

בנוסף, פוגבה התייחס לדמיון ויצירתיות של אדידס כהוכחה לכך שמדובר במותג הנכון עבורו: "אני אוהב מוזיקה, ריקודים ואופנה, אבל התשוקה הכי גדולה שלי היא לכדורגל והייתי זקוק למותג שיעניק לי את המרחב כדי לבטא את עצמי ולחקור אופקים חדשים. מצאתי באדידס שותף עם אותן מטרות כמוני".

הנעל המדוברת של פול פוגבה
הנעל המדוברת של פול פוגבה
 

פוגבה ממשיך במסע יוצא דופן שהחל ברחובות והוביל אותו למעמד של סופרסטאר. הוא הספיק לזכות שלוש פעמים באליפות הליגה האיטלקית ופעם אחת בגביע האיטלקי במדי יובה, הוביל את צרפת לזכייה באליפות העולם עד גיל 20 ב-2013, קטף את הפרס לשחקן הצעיר הטוב בעולם ב-2014 ונבחר להרכב השנה של 2015.

הקשר, ששוויו מוערך בכ-100 מיליון יורו, מצטרף לארסנל של כוכבים עולמיים, שכולל שמות כמו ליאו מסי, חאמס רודריגס, מסוט אוזיל, לואיס סוארס וגארת' בייל.

אדידס חשפה בנוסף כי הנעל הראשונה שלו, שנוצרה על ידי השחקן והמותג בשיתוף פעולה, תהיה מהדורה אקסלוסיבית של ACE 16+ PURECONTROL בצבעי שחור וזהב האהובים על פוגבה. רק מספר מצומצם של זוגות ייצאו מפס הייצור ויוענקו באופן בלעדי לשחקן עצמו.

פוגבה דיבר על היצירה החדשה שלו: “אדידס מאמינה בחלום שלי ליצור הייפ בעולם הכדורגל. אני מקווה שאצליח להשאיר חותם ולהוסיף משהו מסעיר למותג האיקוני הזה. המיטב עוד לפניי. זה פוג-בום!"

הנעל כוללת חזית בצבע שחור מט ולוחית סוליה זהובה, עם שלושת הפסים הסמליים של אדידס בצבע זהב גם כן. בתוך הבטנה שזור מסר שמייצג את שיתוף הפעולה של אדידס עם פוגבה: "אני כאן כדי ליצור".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאוסקר גלוך: "טום קרוז ישחק את הדמות שלי"
אוסקר גלוך: "טום קרוז ישחק את הדמות שלי"
נגןירדן שועה עושה טובה שהוא מצטלם לטיקטוק
ירדן שועה עושה טובה שהוא מצטלם לטיקטוק
נגןהופעת ענק של מאור בוזגלו בתור אבא גנוב
הופעת ענק של מאור בוזגלו בתור אבא גנוב
נגןאף אחד לא ציפה שזה מה שיקרה לאוהד ביציע
אף אחד לא ציפה שזה מה שיקרה לאוהד ביציע
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */