יום ראשון, 23.02.2025 שעה 20:35
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

נשיא הוועד האולימפי לריבלין: מתחייבים לשקיפות

תומאס באך שיגר מכתב לנשיא המדינה: "יכולים לתרום מעל שלושה מיליון דולר ביום לפיתוח של ספורטאים ואירגונים ברחבי העולם, פועלים מול רשויות המס"

|
תומאס באך (רויטרס)
תומאס באך (רויטרס)

נשיא הוועד האולימפי הבינלאומי, תומאס באך, העביר מכתב לנשיא מדינת ישראל, רובי ריבלין, בו מסר מספר דגשים על התנהלות האיגוד העולמי בשנים הקרובות, החל מהרפורמות החדשות שהתקבלו לפני כשנה.

"זה עונג גדול להעביר לך את המכתב שכולל את הדו"ח השנתי עם הרפורמות החדשות לקראת המשחקים האולימפיים ב-2020, שאומצו לפני כשנה", כתב הנשיא לריבלין, "הוועד האולימפי ישקיע 90 אחוזים מההכנסות בפיתוח הספורט העולמי. כיוון שאנחנו זקוקים ל-10 אחוזים מההכנסות לתחזוק הוועד, יוצא בזאת כי אנו יכולים לספק 3.25 מיליון דולר בכל יום בשנה למען אתלטים וארגוני ספורט בכל העולם". 

"הכספים מועברים בצורה בלעדית על ידי גורמים פרטיים, אנו עובדים בשקיפות מול גורמי המס ובמקביל גם עם גורמים בינלאומיים. אנו מתחייבים לשקיפות מלאה בכל הנוגע לכספים".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
/* LAST / NEXT ROUNDs */