לצד המשחק הקריטי של מכבי תל אביב מחר (חמישי) מול דינמו ססארי בהיכל מנורה מבטחים, יתקיימו עוד חמישה משחקים, מסקרנים לא פחות, במסגרת המחזור השלישי ביורוליג, כשבמוקד: ברצלונה תארח את פנאתינייקוס ותנסה להשיג ניצחון יוקרתי ותשיעי ברציפות על היוונים.
בית 2
לימוז' - לאבורל קוצ'ה
הספרדים יגיעו לצרפת עם יתרון מוראלי בדמות ניצחון על אולימפיאקוס בהארכה, למפגש הראשון מזה כמעט שני עשורים בין הקבוצות. המארחת, שנחותה ברוב הפרמטרים מהקבוצה מוויטוריה, תנסה לעצור את יאניס בורוסיס, ה-MVP של המחזור השני ביורוליג, שמצידו ינסה להמשיך ביכולת המצוינת שלו מהמשחק מול היוונים, בו קלע 28 נקודות וקלט 12 ריבאונדים.
 |
דימיטריס דיאמנטידיס וייבגני וורונוב (GettyImages) |
|
|
אנדולו אפס - צדביטה זאגרב
הטורקים, בראש טבלת בית 2, עם שני ניצחונות משכנעים בדו-ספרתי, ינסו לשמור על מאזן מושלם, בעוד זאגרב תחפש ניצחון ראשון ביורוליג העונה. קבוצתו של דושאן איבקוביץ' תסתמך בעיקר על יכולתו של הצרפתי הנפלא, תומאס הרטל שמוביל את היורוליג באסיסטים. האורחים יגיעו לאחר הפסד ביתי מאכזב ללימוז' והם מגיעים כאנדרדוג מובהק.
בית 3
קרשיאקה - ז'לגיריס קובנה
המפגש הראשון אי פעם בין שתי הקבוצות. הליטאים יגיעו לאיזמיר למשחק שקול לחלוטין. במקביל למספרים הדומים שהן מציגות העונה ביורוליג, שתי הקבוצות יגיעו במאזן 1:1 וינסו להדביק את המוליכה, קובאן.
ברצלונה - פנאתינייקוס
מפגש יורוליג קלאסי. בסימן 9 - דימיטריס דיאמנאטידיס רחוק רק תשע נקודות משרונאס יאסיקביצ'יוס, וינסה לעבור אותו בדרך למקום השמיני בטבלת קלעי היורוליג בכל הזמנים. כמו כן, הקאטלונים, עם שמונה ניצחונות רצופים על היריבה מאתונה, יחפשו את הניצחון התשיעי. הקבוצות יגיעו במאזן דומה של ניצחון והפסד ויחפשו ניצחון יוקרתי, כזה שיצהיר כוונות להמשך העונה.
מאמן פנאתינייקוס, אלכנסדר ג'ורג'ביץ', אמר לקראת המשחק: "זה משחק גדול וקלאסי ביורוליג, כששתי קבוצות מהגדולות בכדורסל האירופי ייפגשו שוב. אנחנו יודעים שנתמודד מול קבוצה חזקה ואיכותית מאוד. אנחנו מכבדים מאוד את היריבים שלנו ורוצים לשחק חזק בשני צדי המגרש ולהלחם מהשנייה הראשונה עד האחרונה". הפוורוורד היווני, אנטוניס פוציס, הוסיף: "ברצלונה קבוצה מצוינת ונהיה חייבים להיות מרוכזים כדי להשיג את התוצאה הנחשקת. זה עקרון יסוד שלנו, לכבד כל יריב ולנסות להשתפר ממשחק למשחק".
 |
אלכסנדר ג´ורג´ביץ´ מכבד את היריבה |
|
|
בית 4
צסק"א מוסקבה - באמברג
הרוסים, עם הפרש סלים של 60 נקודות יגיעו במומנטום מצוין למשחקם הביתי מול אלופת גרמניה. באמברג תנסה להשיג ניצחון נדיר על צסק"א, לאחר שמונה הפסדים רצופים, כולם בעשור האחרון, וניצחון ראשון של קבוצה גרמנית במוסקבה מאז שנת 2000. ניקוס זיזיס יחזור לרוסיה, למפגש מול קבוצתו לשעבר, בה שיחק בין 2007-2009.