דווקא ביום שבו אביו זכה לטקס מכובד בשארלוט, סטפן קרי התעלל בקבוצה שבה נחשב דל קרי לקלע המוביל בכל הזמנים, קלע 28 נקודות ברבע שלישי מטורף (מתוך 40 בסה"כ) והוביל את גולדן סטייט לניצחון קליל, 99:116.
קרי קלע 14 מתוך 18 הזריקות שלו, כשמתוכן צלף 8 שלשות. גולדן סטייט ברחה ברבע הראשון, אך ההורנטס התקרבו מעט ברבע השני - ואז הגיע ה-MVP, שלקח את המשחק לידיים ואם לא היה נח ברבע הרביעי בגלל ההפרש הגבוה, סביר להניח שהיה שובר את שיא הקריירה שלו, שעומד על 54 נקודות. קליי תומפסון הוסיף 21 לווריירס, ניקולאס באטום קלע 17 לשארלוט האומללה.
לאחר שעצרו את רצף ההפסדים של פילדלפיה עם הפסד מביך, לוס אנג'לס לייקרס וקובי בראיינט יצאו לוושינגטון, שהגיעה זחוחה מהניצחון על קליבלנד - וחזרו עם ניצחון 104:108, כשה'בלאק ממבה' קלע 31 נקודות, 14 מתוכן ברבע האחרון.
 |
קובי בראיינט. ערב נהדר (רויטרס) |
|
|
במשחקו השני מאז שהודיע על פרישה ממשחק פעיל בתום העונה ה-20 שלו בליגה, בראיינט זכה לתשואות מ-20,000 האוהדים באולמה של וושינגטון. ג'וליוס רנדל סיים עם דאבל-דאבל מרשים של 15 נקודות ו-19 ריבאונדים כשמן העבר השני, 34 נקודות ו-11 אסיסטים של ג'ון וול לא הספיקו.
פילדלפיה מצידה, קיוותה להשיג ניצחון שני ברצף, הפעם על ניו יורק ניקס במדיסון סקוור גארדן, אך לכרמלו אנתוני וחבריו היו תוכניות אחרות. קריסטפס פורזינגיס סיים כקלע המוביל של הניקס בניצחון 87:99 כשקלע 17 נקודות והוסיף עשרה ריבאונדים, במשחק אותו הובילו הניקס מן הרגע הראשון ולא שמטו את היתרון עד לסיום בדרך למאזן 10:9.
 |
כרמלו אנתוני. ניצחון לניקס (רויטרס) |
|
|
יוסטון חזרה לנצח לאחר שגברה הלילה 101:108 על ניו אורלינס, כשג'יימס הארדן הסתפק ב-24 נקודות "בלבד". זה דווקא התחיל רע עבור הרוקטס, שמצאו את עצמם בפיגור 29:17 כבר לאחר 12 דקות, אך אז התעורר הסופרסטאר בעל הזקן והוביל את חבריו לניצחון ולמאזן 11:8. 29 נקודות ו-13 ריבאונדים של אנתוני דייויס, ששוב הגיע לעבודה, לא מנעו הפסד מהפלקינס שירדו למאזן 15:4.
מסתמן שזו העונה של פאו גאסול, שמגיע לכל משחק ונותן את התפוקה כשלמעשה שאר הכוכבים של שיקאגו בולס לא כל כך מתפקדים. הסנטר הספרדי רשם דאבל-דאבל מפלצתי כשקלע 26 נקודות וקטף 19 ריבאונדים בדרך ל-90:99 של הבולס על דנבר. ג'ימי באטלר קלע 19 ודריק רוז הוסיף 12 לשיקאגו, וויל בארטון סיים כקלע המוביל של הנאגטס עם 16.
 |
גאסול. העונה שלו |
|
|
לאחר שרצף הניצחונות שלה נעצר, סן אנטוניו לא התקשתה מול מילווקי החלשה וגברה עליה 70:95 בקלילות, בזכות משחק טוב של טים דאנקן הבלתי נגמר, שסיים כקלע המוביל ע0 16 נקודות ועשרה ריבאונדים, בדרך למאזן 4:15. הבאקס מנגד, אשר מחזיקים במאזן 12:7, לא היוו יריב ראוי עבור הספרס.
טורונטו ממשיכה בעונה הטובה שלה והלילה עלתה ל-7:12 עם ניצחון חוץ מרשים על אטלנטה, 86:96. הראפטורס קלעו 32 נקודות בלבד במחצית הראשונה, אותה סיימו בפיגור 46:32, אך התעשתו ברבע האחרון, בו ניצחו 20:39, בדרך לניצחון. קייל לאורי עם שיא עונתי של 31 נקודות, 22 מתוכן ברבע האחרון, הוביל את קבוצתו לניצחון מרשים.